Trailer van ‘Last Night in Soho’ met Anya Taylor-Joy

Edgar Wright, de regisseur van Last Night in Soho heeft op Twitter een trailer naar buiten gebracht. De film komt in oktober in de zalen en heeft actrice Anya Taylor-Joy in de hoofdrol.

Last Night in Soho is een psychologische thriller die Sandy volgt, een jong meisje dat in het Londen van de jaren 1960 haar idool, een zangeres, ontmoet. Daarna beginnen er vreemde dingen te gebeuren. De korte samenvatting leest: “Een jong meisje, gepassioneerd door mode, komt mysterieus in de jaren ’60 terecht waar ze haar idool ontmoet, een oogverblindende ‘wannabe’ zangeres. Maar het Londen van de jaren ’60 is niet wat het lijkt. De tijd lijkt uit elkaar te vallen met vreemde gevolgen.”

Verrast en onder de indruk van het resultaat

Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) neemt de hoofdrol op zich naast Thomasin McKenzie, Matt Smith en Terence Stamp. Krysty Wilson-Cairns, die screenwriter was voor 1917, wordt schrijver. Edgar Wright regisseert de film. Hij postte nu de korte trailer op Twitter, de volledige trailer verschijnt dinsdag. De film verschijnt in de zalen op 22 oktober. Anya Taylor-Joy vertelde aan NME dat “de film de choreografie heeft wat we gewoon zijn van Wright” en dat ze denkt dat “de mensen verrast en onder de indruk zullen zijn met wat hij uit zijn mouw heeft geschud”.

Wright is ook de regisseur van Shaun of The Dead en Baby Driver en heeft al zijn volgende project in zicht na deze film. Hij zal een filmadaptatie maken van het science fictionboek Set My Heart To Five. Het verhaal vindt plaats in 2054 en volgt een android genaamd Jared, die werkt als een tandarts en de liefde leert kennen door films uit de jaren ’80 en ’90.

Meer
Lees meer...