De trailer van ‘Parasyte: The Grey’ geeft nieuwe inzichten in een wereld van mensen en parasieten

Parasyte: The Grey kreeg begin maart zijn laatste update van Netflix. De serie, die vanaf 5 april beschikbaar is op Netflix, heeft nu ook een officiële poster en eerste trailer. Het verhaal volgt niet helemaal dezelfde lijn als in de manga Parasyte, maar het is er wel op gebaseerd. In de live-action serie volgen we een vrouw Su-in die samenleeft met een parasiet.

De live-action versie van Parasyte heeft een officiële poster en eerste trailer gekregen. De teaser kwam eerder deze maand al uit en gaf al een inzicht in de verdeelde wereld, die in de trailer uitgebreider aan bod komt. De serie is deze keer in het Koreaans gemaakt in plaats van in het Japans en de verhaallijn wijdt ook wat af van de originele manga Parasyte. Zo is de hoofdrol bijvoorbeeld voor een vrouw voorbehouden in plaats van voor een man. Parasyte: The Grey is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Invasie van parasieten

In het begin van de trailer horen we dat er meerdere aanvallen op één dag werden gepleegd. Su-in was hier een slachtoffer van. Ze werd aangereden door een auto en belandde hierdoor in een veld waar een parasiet met haar muteerde. Ze is dus een mutant, wat betekent dat ze deels mens en deels parasiet is. Dit zorgt ervoor dat ze in geen van beide groepen thuishoort. Heidi, de parasiet, vertelt aan Su-in dat ze beiden dood zouden gaan als ze niet muteerden en ze nu dus naast elkaar leren leven. De verschillende clips van de teaser waarin we zien dat mensen zijn overgenomen door de parasieten komen ook terug in de trailer.

Er wordt ook veel meer meegegeven over Team grey. Ze houden vergaderingen waarin ze het hebben over de parasieten. In één van de eerste clips die we van de groep zien, onthullen ze een vermoorde parasiet. Ze vertellen dat de larven van de parasiet de hersenen van mensen over heel de wereld overnemen. Maar er is ook een vergadering van de parasieten. Daarin zien we dat de parasieten doorhebben dat mensen hen vermoorden zodat ze hen kunnen bestuderen. Er volgen verschillende vechtscènes waarin we ook zien hoe de parasieten transformeren.

Bekijk de trailer hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...