Trailer voor ‘Venom: Let There be Carnage’

De trailer voor het vervolg op Venom werd gisteren door Sony op de wereld afgevuurd. Tom Hardy is nog steeds Venom en heeft nu Woody Harrelson als vijand in de film.

In de trailer zien we Eddie Brock (Tom Hardy) die thuis leeft met zijn symbiont, dat hem superkrachten geeft. Ze maken samen ontbijt en gaan op bezoek in een winkel. Ondertussen krijgen we de eerste beelden van zijn vijand. Woody Harrelson speelt Cletus Kasady, die een aantal experimenten ondergaat en Carnage wordt. Vertaald uit het Engels wil Carnage bloedbad zeggen, en dat is duidelijk waar Harrelson op uit is in de trailer.

Naast Hardy komt Michelle Williams terug als de ex-vriendin van Eddie Brock. Reid Scott zien we ook opnieuw als de nieuwe vriend van Williams. Nieuw in de franchise is Naomie Harris. We zullen haar zien als Shriek, het lief van Carnage.

Uitgesteld door Covid-19

Venom verscheen in 2018, maar kon niet op de beste kritieken rekenen. Toch werd de film een kaskraker. Wereldwijd leverde Venom 467 miljoen euro op en de film werd gemaakt met een budget van 95 miljoen euro. Sony zette zijn plannen voor een sequel dus verder. Andy Serkis neemt het over van Ruben Fleischer als regisseur en Kelly Marcel schreef het script. Venom was normaal gepland voor oktober 2020, maar werd door Covid-19 uitgesteld. De film zal nu op 24 september in de zalen zijn. Benieuwd of we hier dan al uitgebreid van een film in de cinema kunnen genieten.

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...