‘Twilight’-acteur Taylor Lautner is verloofd

Acteur Taylor Lautner (29), beter bekend als Jacob uit de megapopulaire filmfranchise Twilight, kondigde onlangs zijn verloving aan. Lautner vroeg vorige week donderdag zijn vriendin Tay Dome (22) ten huwelijk, na een relatie van drie jaar.

Abduction-acteur Taylor Lautner zal in het huwelijksbootje treden met zijn vriendin, ook Taylor, maar om misverstanden te vermijden gewoon Tay Dome. Lautner deelde het blijde nieuws op Instagram en postte een hele reeks foto’s van de grote avond. Op de eerste foto zit de voormalige Twilight-ster op één knie en houdt hij zijn vriendin een ring voor. Op de achtergrond brandt er een gepersonaliseerd neonbord met de tekst ‘Lautner’, de achternaam die de toekomstige vrouw zal dragen.

“En zo kwamen al mijn wensen uit”, schreef de acteur onder de post. Lautner stelde de grote vraag met behulp van een op maat ontworpen ovaal geslepen diamanten ring van Ring Concierge, schrijft Teen Vogue. Zijn kersverse verloofde vierde de gelegenheid ook met een Instagrampost en schreef: “Mijn absolute beste vriend. IK KAN NIET WACHTEN OM VOOR ALTIJD BIJ JE TE ZIJN.”

(tekst gaat verder onder de post)

Gelukwensen

Sinds het delen van het heugelijke nieuws van hun verloving, hebben al heel wat vrienden en familieleden feestelijke reacties achtergelaten op Instagram, waaronder Lautners zus Makena Moore. Zij schreef: “IK KRIJG EINDELIJK EEN ZUSJE!!!!!!!!!!!!!!!”. Twilight-collega Nikki Reed reageerde met: “Oh my goodness! Hiervan krijg ik tranen in mijn ogen! Wow!!! Gefeliciteerd!”. Terwijl acteur Patrick Schwarzenegger al een idee voor de trouwceremonie deelde en schreef: “Ik ben zo blij voor jullie! Hou van jullie. En ja, ik zal de bloemenjongen wel zijn.”

Iedereen gaat trouwen

Tay Dome, is een voormalig studente verpleegkunde en is goed bevriend met de zus van de acteur, Makena. Het paar bevestigde in 2018 dat ze een koppel vormden met een Instagrampost op Halloween en zijn nu dus al drie jaar samen. Nadat de twee hun relatie openbaar maakten, poseerden de tortelduifjes vaak samen op hun sociale mediakanalen.

Er is voorlopig nog geen trouwdatum geprikt, maar het nieuws van hun verloving komt op bijna hetzelfde moment als het verlovingsnieuws van een andere Twilight-ster. Eerder deze maand kondigde actrice Kristen Stewart ook al haar verloving met Dylan Meyer aan. Dit jaar is dus precies het jaar van de liefde, want ook Kourtney Kardashian is recent verloofd met drummer Travis Baker.

Meer
Lees meer...