‘Unsolved Mysteries Volume 3’ krijgt officiële trailer

Het derde seizoen, of volume, van Unsolved Mysteries verschijnt later deze maand op Netflix. De streamingdienst heeft nu een voorsmaakje gedeeld van de negen zaken die behandeld zullen worden in dit seizoen.

Fans van true crime komen tegenwoordig uitgebreid aan hun trekken bij Netflix. Na de fictiereeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story en de docureeks Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, komt Netflix binnenkort ook met een nieuwe lading waargebeurde mysteries in Unsolved Mysteries Volume 3.

Unsolved Mysteries Volume 3

In 2020 bracht Netflix de klassieke reeks Unsolved Mysteries terug. Daarbij duiken de makers in oude zaken die nog niet opgelost zijn. Zo kregen we in de eerste twee seizoenen al verschillende moordzaken en verdwijningen te zien. Maar in elk seizoen was er ook al plaats voor een verhaal over het paranormale. In het eerste deel ging het zo over de inwoners van een regio in de Verenigde Staten die allemaal beweerden dat ze een ufo hadden gezien. In het tweede seizoen ging het om een dorp in Japan waar mensen na een tsunami in 2011 geesten meenden te zien. En als we ons baseren op de titels van de afleveringen van het derde seizoen lijkt het erop dat er verschillende afleveringen over het paranormale zullen gaan.

Van die onderwerpen krijgen we al wat te zien in de officiële trailer voor het derde seizoen. Daarin zien we verschillende familieleden van vermiste personen, komen we te weten dat er een lijk gevonden wordt en dat iemand bizarre dromen heeft. Het gaat dus opnieuw over heel uiteenlopende onderwerpen waarbij de kijkers opnieuw tips of theorieën kunnen delen via de website unsolved.com.

De eerste twee seizoenen van Unsolved Mysteries bestonden uit zes afleveringen, maar het derde wordt langer. In totaal zullen negen zaken behandeld worden. Het derde seizoen van Unsolved Mysteries zal in drie delen verschijnen op Netflix. Het eerste deel, bestaande uit drie afleveringen, zal te vinden zijn op de streamingdienst op dinsdag 18 oktober. Een week later, op dinsdag 25 oktober, verschijnen de volgende drie afleveringen. De laatste drie afleveringen zullen vanaf dinsdag 1 november te vinden zijn op Netflix.

Dit zijn de titels van de afleveringen van het derde seizoen van Unsolved Mysteries:

  1. ‘Mystery at Mile Marker 45’
  2. ‘Something in the Sky’
  3. ‘Body in Bags’
  4. ‘Death in a Vegas Motel’
  5. ‘Paranormal Rangers’
  6. ‘What Happened to Josh?’
  7. ‘Body in the Bay’
  8. ‘The Ghost in Apartment 14’
  9. ‘Abducted by a Parent’

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Unsolved Mysteries:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...