‘Unsolved Mysteries Volume 3’ verschijnt volgende maand op Netflix

Geweldig nieuws voor fans van true crime want volgende maand keert de Netflixreeks Unsolved Mysteries terug. Het gaat al om het derde seizoen van de reeks dat in drie weken zal verschijnen op de streamingdienst.

Vanaf dinsdag 18 oktober zal Netflix ons opnieuw wegwijs maken in onopgeloste zaken in Unsolved Mysteries. In het derde seizoen van de reeks op Netflix zal opnieuw een mix van moorden, mysterieuze verdwijningen en paranormale gebeurtenissen gebracht worden. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben nog geen verklaring of dader. En daar kunnen we als kijker opnieuw een handje bij helpen.

Unsolved Mysteries

In 2020 bracht Netflix de klassieke reeks Unsolved Mysteries terug. Daarbij duiken de makers in oude zaken die nog niet opgelost zijn. Zo kregen we in de eerste twee seizoenen al verschillende moordzaken en verdwijningen te zien. Maar in elk seizoen was er ook al plaats voor een verhaal over het paranormale. In het eerste deel ging het zo over de inwoners van een regio in de Verenigde Staten die allemaal beweerden dat ze een ufo hadden gezien. In het tweede seizoen ging het om een dorp in Japan waar mensen na een tsunami in 2011 geesten meenden te zien. En ook nu zal er al zeker één aflevering gewijd zijn aan het paranormale.

Netflix liet al weten dat het gaat om een “three-week event“. Dat betekent dat we de afleveringen van het derde seizoen van Unsolved Mysteries dus in drie weken voorgeschoteld zullen krijgen. Aangezien de eerste afleveringen verschijnen op dinsdag 18 oktober, mogen we er dus van uitgaan dat de tweede lading volgt op dinsdag 25 oktober en het laatste deel op dinsdag 1 november zal verschijnen. Als het net zoals bij de eerste twee seizoenen van Unsolved Mysteries in totaal gaat om zes afleveringen krijgen we vermoedelijk elke week twee nieuwe afleveringen te zien.

Net zoals bij de vorige seizoenen kunnen kijkers die tips of theorieën hebben die delen via de website unsolved.com.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Unsolved Mysteries:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...