‘Vakantiehuis For Life’ komt (heel) binnenkort al met tweede seizoen

De grote vakantie is het perfecte moment om te verbouwen. En dat dacht ook VTM, want deze zomer kan je op de zender kijken naar een tweede seizoen van Vakantiehuis For Life met Julie Van den Steen. Net zoals vorig jaar zullen verschillende duo’s het tegen elkaar opnemen om aan het einde van de rit hun perfecte vakantiehuis te winnen. Het nieuwe seizoen gaat al op 11 juli van start.

Wie dacht dat de zomer ons geen nieuwe programma’s zou brengen, is verkeerd. Na Spartacus Run komt VTM met nog nieuwe content. Vanaf 11 juli kan je namelijk kijken naar een tweede seizoen van Vakantiehuis For Life. Daarin trekt presentatrice Julie Van den Steen opnieuw naar de Ardennen met vijf creatieve duo’s.

Vakantiehuis For Life

Het eerste seizoen van Vakantiehuis For Life was vorig jaar een succes. Daarom besloot VTM om er dit jaar nog een seizoen bij te doen. In het programma nemen vijf duo’s het tegen elkaar op om aan het einde van de rit hun vakantiehuis te winnen. Een maand lang werken ze aan het vakantieverblijf van hun dromen.

Net zoals vorig jaar zullen de duo’s ook moeten strijden tegen elkaar in verschillende tussentijdse opdrachten. Daarmee kunnen ze bouwvoordelen winnen, maar bij verlies ook nadelen krijgen. Op het einde wordt er door een vierkoppige jury een winnaar gekozen. De jury bestaat dit jaar uit Marc Coucke, werfleider Johny uit Huis Gemaakt en interieurstyliste Anne-Catherine Gerets. De winnaar mag dan de komende jaren zijn vakantie doorbrengen in het buitenverblijf.

Deelnemers

Ook dit seizoen staan er vijf duo’s aan de start. Dat zijn Junior (22) & Laura (26) uit Kapelle-Op-Den-Bos, Dylan (28) uit Gottem & Glenn (33) uit Oudenaarde, Mats (20) & Lobke (22) uit Gent, Mariam (33) & Asma (30) uit Genk en Anke (25) & Sophie (23) uit Aarschot. “Eén zomer keihard verbouwen en als beloning een vakantiehuis voor alle zomers die daarop volgen. Hoe zot is dat?! En we drijven de competitie nog wat op want er komen een aantal nieuwe factoren bij”, klinkt het bij presentatrice Julie Van den Steen.

Vakantiehuis For Life is vanaf 11 juli te zien op VTM.

Meer
Lees meer...