Left Right
scrollTop top

Vermiste vlogger Kastiop dood teruggevonden


Kastiop Dood Teruggevonden
© Screenshot YouTube/KASTIOP

Vlak over de Nederlands-Belgische grens is vandaag het lichaam van de 22-jarige vlogger Kastiop teruggevonden. De jongeman was al sinds vorige week vrijdag vermist, nadat hij het huis van z’n moeder in Hasselt had verlaten.

Sindsdien ontbrak elk spoor van Kacper Przybyski. Z’n vrienden hadden laten weten dat het de laatste weken minder met hem ging, en dus sprak de politie van een onrustwekkende verdwijning. Sinds vorige week vrijdag, 23 oktober, werd met man en macht gezocht naar de jonge YouTuber.

Stein

Vandaag stootten vissers op z’n lichaam in het Juliakanaal, in het dorpje Stein. Da’s vlak over de Nederlands-Belgische grens. In datzelfde dorpje had de politie eerder ook al z’n auto teruggevonden. Die informatie is ondertussen bevestigd door het parket van Limburg.

Het parket benadrukt dat er geen elementen zijn die wijzen op de betrokkenheid van een andere persoon. De kans is groot dat Kacper ‘Kastiop’ Przybylski zich van het leven heeft beroofd. Een officiële doodsoorzaak is echter nog niet bekendgemaakt.

Kastiop

Met z’n 295.000 abonnees is Kastiop één van de bekendste Vlamingen op YouTube. Z’n laatste video dateert al van 10 oktober, zo’n twee weken voor ie verdween.

Wie met vragen zit over zelfdoding, of nood heeft aan een gesprek, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…