Left Right
scrollTop top

Volgende Apple Event op 23 maart: dit mogen we verwachten


Apple Shop logo
© Shutterstock

Volgens verschillende geruchten plant Apple op 23 maart een volgende productevenement. Daar zou het onder andere een nieuwe iPad Pro, AirTags, AirPods 3 een update van Apple TV voorstellen.

In het nieuws: Wanneer en hoe Apple met nieuwe producten komt, is altijd een beetje gokken. Toch lijken de meeste geruchten het er deze keer over eens te zijn dat er op 23 maart een nieuw virtueel Apple Event komt. Er zijn namelijk heel wat nieuwe producten op komst.

iPad Pro 2021: Deze nieuwe iPad Pro zou een verbeterde schermtechnologie en een snellere A14X-chip krijgen.

  • Het zou gaan om een mini-LED-display met achtergrondverlichting waardoor het scherm beter dan ooit zal zijn.
  • Er zijn ook geruchten over een nieuwe iPad mini met een scherm van 8,4 inch in plaats van 7,9 inch. Dankzij kleinere randen zou die iPad zelf wel even groot kunnen blijven als zijn voorganger. De meeste bronnen verwachten dat toestel echter eerder in het najaar.

AirPods 3: De meest concrete geruchten over nieuwe hardware van Apple gaan over de AirPods 3. Deze nieuwe versie van de draadloze oortjes van Apple wordt al langer verwacht, maar zou er nu toch aankomen.

  • Qua uiterlijk zouden deze AirPods 3 lijken op de duurdere AirPods Pro. Om de prijs te drukken, zal de Active Noise Cancelling van de Pro-versie wel niet aanwezig zijn.

AirTags: Ook over dit nieuwe Apple-product zijn al langer geruchten. Het zou gaan om een soort objecttracker, een klein toestelletje – een schijfje of een sticker – dat je ergens kan aan bevestigen en volgen via de Find My-app.

Apple TV: De hardware van Apple TV is al enige tijd aan vernieuwing toe. Hoe die er precies zal uitzien, blijft wel onduidelijk. Kiest Apple voor een goedkopere versie of juist een uitgebreidere met een nieuwe chipset die compatibel is met Apple Arcade?

(uv)


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…