Voor wie nog twijfelt: 11 steengoede tattooshops in Vlaanderen 

Voor wie zijn lichaam nog wat meer wil coveren of voor wie zijn eerste inktnaald wil ondergaan: hier zijn 11 steengoede tattooshops in Vlaanderen (en Brussel)! 

1. SinSin Tattoo, Antwerpen

Sin Sin Tattoo ligt op de Kammenstraat in Antwerpen. Skulltattoos, een gedetailleerde wolf of een sierlijke tekst? De shop is zeer populair in Antwerpen en ver daarbuiten, de tatoeëerders kennen hun vak en passen zich graag aan aan jouw stijl.

2. Rubicon Tattoo Parlor, Hasselt

Rubicon Tattoo Parlor ligt op de Molenpoort in Hasselt. Dit is één van de meeste bekende tattooshops in de Limburgse hoofdstad. Guy Rubicon is de man die voor heel wat kunstwerken op jouw lijf kan zorgen!

3. Bodydesign, Gent

Bodydesign ligt op de Nederkouter in Gent, pal in het centrum. Een befaamde tattooshop, waar ze nu eens echt openstaan voor elke stijl!

4. Ritual Electrik, Brussel

Ritual Electrik ligt in de Centrumgalerij in Brussel. Hier komt elk detail in je tekening tot zijn recht, maar ook voor mensen die een piercing willen, is dit de geschikte locatie!

5. Brabo’s Hand, Antwerpen

Brabo’s Hand ligt op de Korte Koepoortstraat in Antwerpen. De shop is één van de bekendste van ’t Stad en is erg in trek bij tattooliefhebbers. Hier ben je aan het juiste adres voor grotere ontwerpen en old school design.

6. Never settle for less tattoos, Gent

Never settle for les tattoos ligt op de Oudburg in Gent. Het is by far de meest populaire tattooshop van de stad. Ook hier kan je terecht voor heuse kunstwerken of kleine, mooi afgewerkte ontwerpen!

7. La Boucherie Moderne, Brussel

La Boucherie Moderne ligt op het Vossenplein in Brussel. Hier zorgen verschillende tatoeëerders voor jouw ideale tattoo. Elke mogelijke stijl vertalen ze moeiteloos op jouw lichaam!

8. Glorybound, Antwerpen

Glorybound ligt op de Reyndersstraat in Antwerpen. Ook deze tattooshop is welgekend in ’t Stad! Je kan altijd binnenspringen met je ideeën of beter: je laat de ideeën van de tattoeëerders komen, succes verzekerd.

9. Studio Palermo, Antwerpen

Studio Palermo ligt op de Plantinkaai in Antwerpen. Hier zorgt onder meer mastermind Sven Rayen voor prachtige geometrische figuren. Voor originele tattoos en gedetailleerde ontwerpen ben je hier op je plaats!

10. Karot’s Tattoo’s, Hasselt

Karot’s Tattoo’s ligt op de Koningin Astridlaan in Hasselt, een zeer gereputeerde zaak in het hart van Limburg. Ook hier kom je voor levensechte kunstwerken!

11. Liberty Tattoos, Antwerpen

Liberty Tattoos ligt op het Zand in Antwerpen. Ook dit is een vaste waarde in ’t Stad, de shop ligt heel centraal en je kan er met een gerust hart binnen- én buitenstappen. 😉
Meer
Lees meer...