Left Right
scrollTop top

VTM zendt ‘K3 zoekt K3’ heruit in aanloop naar nieuwe zoektocht K3’tje


K2 Zoekt K3 VTM
© VTM

Binnenkort verlaat Klaasje K3 en dus moeten Marthe en Hanne op zoek naar naar een nieuw lid voor de groep via het VTM-programma K2 zoekt K3. In 2015 werd het huidige trio zelf gevonden via K3 zoekt K3 toen Karen, Kristel en Josje de fakkel doorgaven. Om je warm te maken voor de nieuwe zoektocht, zendt VTM alvast het succesvolle K3 zoekt K3 binnenkort nog eens uit.

Eind 2015 volgde heel Vlaanderen vol spanning wie de drie nieuwe K3’tjes zouden worden. In 2009 was er via K2 zoekt K3 al eens op zoek gegaan naar een vervangster van Kathleen waarbij uiteindelijk Josje gekozen werd. Maar een volledig nieuwe bezetting … dat kon toch op nog net iets meer belangstelling rekenen. De grote finale van K3 zoekt K3 brak records en staat met meer dan 1,8 miljoen kijkers nog steeds in de top 10 van best scorende VTM-programma’s ooit.

K2 zoekt K3

Dit najaar moet er opnieuw één lid van de groep vervangen worden. Klaasje gaf er namelijk de brui aan en dus komt er een nieuwe editie van K2 zoekt K3. Dat programma zal gepresenteerd worden door Kürt Rogiers samen met zijn Nederlandse collega Tooske Ragas. De jury bestaat dan weer langs Vlaamse zijde uit Natalia en Ingeborg en vanuit Nederland uit Gordon en Samantha Steenwijk. Al is er daarbij wel een twist. De helft van de juryleden mogen namelijk enkel horen, terwijl de andere helft enkel mag kijken.

K3 zoekt K3

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is om ons te doen uitkijken naar K2 zoekt K3 maakt VTM ons deze zomer nog extra warm door K3 zoekt K3 opnieuw uit te zenden. Zo kan je vanaf vrijdag 2 juli nog eens beleven hoe Marthe, Hanne en Klaasje zo’n zes jaar geleden uit duizenden kandidaten gekozen werden.

Ook dit jaar was die kandidatenlijst gigantisch. Dat kwam deels omdat je je voor het eerst niet per se als vrouw moest identificeren om je in te schrijven. Van de bijna 23.000 kandidaten, blijven er op dit moment nog 1.442 over.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…