‘Waterval’ van K3 staat nu op ‘Just Dance 2022’

Het aanstekelijke nummer Waterval van de nieuwe K3-formatie is nu al een tijdje uit en de echte fans kunnen het bijhorende dansje waarschijnlijk ook al. En nu kan je dat ook bewijzen in Just Dance. Waterval is namelijk vandaag toegevoegd aan Just Dance 2022.

De nieuwe K3 met Hanne, Marthe en Julia heeft met Waterval al meteen een megahit te pakken. De videoclip van het nummer werd al meer dan 1,3 miljoen keer bekeken en ook op TikTok is Waterval een grote hit. Daar doen heel wat mensen de choreografie al vrolijk mee. En dat laatste kan je vanaf vandaag ook doen in Just Dance 2022.

Waterval

We zagen tijdens de bootcamp van K2 zoekt K3 hoe de potentiële opvolg(st)ers van Klaasje in sneltempo de choreografie van Waterval onder de knie moesten krijgen. En nu is het aan ons. Met Just Dance 2022 kan je nu het volledige dansje van Waterval meedoen.

De danseressen die het dansje voordoen in het spel, de zogenaamde in-game coaches, dragen de echte nieuwe regenboogjurkjes van K3 en hebben ook hun typerende haarkleuren. Daardoor krijg je ook echt het gevoel dat je meedanst met het bekende trio. Misschien heb je zelf al een beetje geprobeerd om mee te dansen met de echte K3 (schuldig), maar nu kan je te weten komen hoe goed je dat eigenlijk echt kan. Wie haalt de perfecte score?

Bekijk hier de preview van Waterval op Just Dance 2022:

Je kan de nieuwe K3 elke zaterdag om 19.55 uur volgen in K3, een nieuw begin op VTM en online op VTM GO.

Meer
Lees meer...