‘Westworld’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Na meer dan twee jaar komt er op 27 juni eindelijk een nieuw seizoen van Westworld op Streamz. Het vierde seizoen zet het verhaal verder waar seizoen 3 is geëindigd, maar zowel de makers als HBO blijven nog zeer zwijgzaam over de plot van de nieuwe afleveringen. Toch deelde de tv-zender nu een nieuwe trailer.

Vanaf 27 juni kunnen fans van Westworld hun hart terug ophalen, want dan komt het vierde seizoen van de reeks uit. Veel is er over de nieuwe afleveringen nog niet bekend, maar wat we wel al weten is dat actrice Evan Rachel Wood niet meer Dolores zal vertolken, maar wel een ander personage. Na een eerste teaser vorige maand, deelde HBO nu ook een officiële trailer.

Westworld

De serie Westworld is al sinds 2016 een van de meest interessante reeksen van de voorbije jaren. Het raakt heel wat maatschappelijke thema’s aan en zorgt ervoor dat die thema’s op een absurde manier toch bespreekbaar worden. Het verhaal volgt het reilen en zeilen in Westworld, een soort themapark waar alles tot op de puntjes is ontwikkeld.

Je kan er doen wat je wil, inclusief moorden plegen en je als varken gedragen. Er zullen geen gevolgen aanhangen, want je betaalt er genoeg geld voor. Alles is er voorgeprogrammeerd en alles staat in functie van jouw Wilde Westen-verhaal.

Seizoen 4

Ondertussen zijn we drie seizoenen en een aantal jaren verder. In die jaren zijn er nog heel wat andere dingen gebeurd in Westworld. Zo zal actrice is dat Evan Rachel Wood niet meer de rol van Dolores spelen, maar die van Christina. Zij is een schrijfster die in New York City woont en werkt en het probeert te maken in de grote stad.

Naast Wood bestaat de cast van seizoen 4 ook uit o.a. Jeffrey Wright (The Batman), Tessa Thompson (Thor: Ragnarok), Liam Hemsworth (The Hunger Games), Thandiwe Newton (Magic Mike) en de terugkerende James Marsden (Dead to Me). Daarnaast is ook Oscarwinnares Ariana DeBose (West Side Story) van de partij.

Bekijk de trailer van Westworld seizoen 4 hier:

Meer
Lees meer...