Wie stoot vanavond door naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’?

Vanavond weten we wie er naar de halve finale van The Voice van Vlaanderen gaat. In de tweede liveshow nemen de tien overgebleven kandidaten het tegen elkaar op. Drie kandidaten zeggen meteen ook vaarwel tegen de show.

Na een spetterende eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen krijgen de zangtalenten vanavond weer de kans om te laten zien hoe goed ze een podium kunnen inpakken. Vorige week zagen we hoe de coaches afscheid namen van Jill, Yvette, Sinay, Thomas en Annelies. In de tweede liveshow strijden de overgebleven tien kandidaten voor een plekje in de halve finale. Drie talenten moeten na de tweede liveshow het podium verlaten.

Sing-off

De kandidaten betreden in de tweede liveshow het podium met één nummer. Met dat solonummer moet elke kandidaat zijn coach weten te overtuigen, want die mag telkens één van zijn pupillen onmiddellijk doorsturen naar de volgende ronde. Voor de vijf kandidaten die niet werden gekozen door hun coach, volgt er een ‘sing-off’. Met elk één nieuwe song krijgen ze een allerlaatste kans om deze keer de kijkers thuis te overtuigen. Het lot van de talenten ligt vanaf dan dus in de handen van het thuispubliek. Zij kiezen nog twee favorieten over de teams heen die volgende week opnieuw mogen aantreden in de derde en voorlaatste liveshow.

Optreden van Ibe en Charles

Nu vrijdag duikt er een bekend gezicht op in The Voice van Vlaanderen. Ibe, de winnaar van de vorige editie, zorgt voor extra streepje muziek en sluit de tweede liveshow in stijl af. En dat doet hij niet alleen want hij gaat in duet met Charlotte Foret, beter bekend onder de artiestennaam ‘Charles’, die The Voice Belgique won. Samen brengen ze het nummer Without You waarmee Charlotte haar Voice-titel in de wacht sleepte. Ze schreef ook mee aan het nummer waarmee Hooverphonic naar het Eurovisiesongfestival trekt. 

Dit zijn de overgebleven kandidaten en de nummers die ze brengen:

Team Koen

Joke: Dog Days Are Over van Florence and The Machine

Robin: Tennessee Whiskey van Christ Stapleton

Team Tourist

Illias: If it Feels Good (Then it Must Be) van Leon Bridges

Nisrine: My Love is your Love van Whitney Houston

Team Laura

Edison: Leave the Door Open van Bruno Mars, Anderson Paak ft Silk Sonic

Mats: Sterrenstof van De Jeugd van Tegenwoordig

Team Niels

Nanou: Because of You van Kelly Clarkson

Tobe: Save your Tears van The Weeknd

Team Natalia

Simon: Sex Bomb van Tom Jones

Grace: Verleden Tijd van Frenna Lockdown Session

Meer
Lees meer...