‘Wonder Woman’ 3 komt eraan: actrice Gal Gadot en regisseur Patty Jenkins keren terug

Wonder Woman 1984 is nog maar een paar dagen geleden verschenen, en nu al komt studio Warner Bros. met nieuws over een vervolg op de film. Dat komt er binnenkort aan, en ook in die film zal Gal Gadot de hoofdrol spelen. Ze zal voor de derde keer te zien zijn in een film met een script van Patty Jenkins. Zij keert ook terug om de film mee te regisseren.

Voor Wonder Woman 1984 kroop de Israëlische actrice Gal Gadot opnieuw in de huid (en het indrukwekkende pakje) van Diana Prince/Wonder Woman. En binnenkort zal ze dat ook voor de derde keer doen. Want Warner Bros. heeft officieel aangekondigd dat de film een vervolg krijgt.

Patty Jenkins

Actrice Gal Gadot had al eerder laten weten dat ze wel zou willen meespelen in een vervolg op Wonder Woman 1984. Voorwaarde was wel dat Patty Jenkins terug zou keren met een goed verhaal. En aan die voorwaarde is voldaan.

De derde Wonder Woman-film wordt er namelijk opnieuw eentje van de hand van Patty Jenkins. Dat schrijft entertainmentwebsite Variety. De 49-jarige Amerikaanse staat voor de derde keer in voor het script van een Wonder Woman-film en gaat die ook regisseren.

Productie gestart

Warner Bros. hoopt dat Wonder Woman 3 een normale release zal kunnen krijgen. Dat wil zeggen: in de bioscoop, zoals het hoort. Wanneer die release er komt, blijft voorlopig onbekend. Volgens Variety is de productie van de film wel al volop bezig.

Da’s ergens ook wel logisch. Wonder Woman 1984 liep namelijk bijna een jaar vertraging op. En nog voor de release van die film was voor de makers al duidelijk dat het verhaal van Diana Prince/Wonder Woman een trilogie zou worden.

Meer
Lees meer...