Wonho kondigt vier Europese concerten aan

De K-popster Wonho komt eind augustus en begin september met zijn ‘Facade’-tour naar Europa. Hij zal daarbij halt houden in vier Europese steden. Het gaat om München en Oberhausen in Duitsland, Madrid in Spanje en Londen in het Verenigd Koninkrijk. De ticketverkoop gaat volgende week van start.

Wonho zal binnenkort voor het eerst als soloartiest optreden in Europa. De zanger, die tot 2019 deel uitmaakte van de K-popgroep MONSTA X, heeft nu al twee jaar een succesvolle solocarrière. Omdat hij z’n solodebuut maakte tijdens de coronacrisis had hij nog niet de kans om te touren. Tot nu.

‘Facade’

In tegenstelling tot heel wat andere K-popartiesten, die een wereldtournee zien als een reeks concerten in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, trekt Wonho deze zomer voorlopig enkel naar Europa met zijn ‘Facade’-tour. Hij zal daarbij halt houden in vier steden.

Wonho trapt de tour af in Tonhalle in München in Duitsland op zondag 28 augustus 2022. Daarna blijft hij in Duitsland en geeft hij op woensdag 31 augustus 2022 een optreden in Tubinenhalle 2 in Oberhausen. Vervolgens reist Wonho verder naar Spanje om op vrijdag 2 september op te treden in Palacio Vistalegre in Madrid. De Europese tour wordt afgesloten op zondag 4 september in Londen waar Wonho te zien zal zijn in de zaal Indigo at the O2.

Tickets

Er zijn drie prijscategorieën voor tickets. Het gaat daarbij om VIP-tickets voor 190 euro, priority-tickets voor 90 euro en standaardtickets voor 60 euro. Met een VIP-ticket mag je al om 18 uur binnen in de zaal en kan je na de show met zes personen op een foto met Wonho. Wie een priority-ticket heeft, mag binnen nadat de mensen met een VIP-ticket binnen zijn en heeft dus een betere plaats dan wie een standaardticket heeft. Meer info over de verschillende opties vind je op de website van Jin Entertainment.

De ticketverkoop gaat op donderdag 14 juli om 12 uur van start op de volgende websites:

Bekijk hier de videoclip van de meest recente comeback van Wonho, CRAZY:

Meer
Lees meer...