Wout van Aert en Sarah De Bie verwelkomen zoontje

Wout van Aert en zijn partner Sarah De Bie zijn de ouders geworden van een zoontje dat de naam Georges kreeg. Dat maakte de wielrenner zelf bekend op Instagram. Het is hun eerste kindje.

Wout van Aert moest zondag op de wereldbekermanche veldrijden in het Nederlandse Hulst tevreden zijn met een tweede plaats na een dominante Mathieu van der Poel. Na de wedstrijd kreeg hij van de reporter van de VRT de vraag of hij zichzelf als topfavoriet zag voor het Belgisch kampioenschap van komende zondag. “Daar ben ik eigenlijk totaal nog niet mee bezig. Er staan eerst andere dingen te gebeuren”, zei Wout van Aert daarop eerlijk.

Georges

Met andere dingen bedoelde hij uiteraard zijn hoogzwangere vrouw Sarah De Bie. Wanneer hun kindje geboren zou worden, hing af van “moeder natuur”, zoals van Aert het beschreef. Lang heeft het koppel niet meer moeten wachten op de bevalling.

Gisteren is Georges namelijk geboren. Wout deelde het heuglijke nieuws vandaag zelf op sociale media. Bij een foto van zijn hand met dat van zijn vrouw en de voetjes van hun pasgeboren spruit. “Que d’amour“, ofwel “Alleen maar liefde”, schreef de kersverse papa erbij.

Proficiat Wout en Sarah

Meer
Lees meer...