XINK kondigt nieuwe single ‘Misschien’ aan

De comeback van XINK is net nog wat leuker geworden. De groep liet vorige week weten dat ze een concert zouden geven in de Ancienne Belgique. Door het enorme succes werden dat er uiteindelijk vier. En nu heeft XINK ook een nieuwe single aangekondigd.

XINK kondigde vorige week aan dat ze op 23 februari 2023 een reünieconcert zouden houden. Daarvoor was echter zo veel interesse dat het concert al in tien minuten uitverkocht was. De band kondigde daarop meteen een tweede concert aan, één dag later, op vrijdag 24 februari 2023. Maar ook daarvoor vlogen de tickets in minder dan anderhalf uur tijd de deur uit. Dus werden er nog twee concerten toegevoegd aan de planning, op donderdag 23 maart 2023 en maandag 27 maart 2023. En ook die waren in enkele dagen de deur uit. XINK speelt dus volgend jaar vier uitverkochte concerten maar nu hebben ze nog meer goed nieuws.

Misschien

Tijdens hun concerten in de Ancienne Belgique zal XINK niet enkel hun oude hits kunnen brengen, maar er zal ook nieuw werk te horen zijn. De band kondigde vandaag namelijk een gloednieuwe single aan. Het nieuwe nummer van XINK kreeg de naam Misschien en toont dus dat het viertal bij z’n Nederlandstalige roots zal blijven. Misschien wordt het eerste nieuwe werk van XINK sinds Give us a future uit 2007.

De single Misschien zal verschijnen op vrijdag 9 november 2022. Het is nog niet duidelijk of het bij één single zal blijven of dat we later ook een volledig album mogen verwachten. In de korte teaser die XINK al deelde op Instagram is alvast te horen dat ze hun oude poprocksound nog niet verloren zijn.

Beluister hier al een korte teaser van Misschien:

Meer
Lees meer...