‘You’ seizoen 4 part 2 krijgt officiële trailer

Nog geen week geleden verscheen het eerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix, maar nu is het al tijd om ons voor te bereiden op de komst van het tweede deel. Dat tweede deel verschijnt op donderdag 9 maart op Netflix en zal opnieuw bestaan uit vijf afleveringen. In de officiële trailer krijgen we nu al te zien waar we ons aan mogen verwachten.

You is terug van weggeweest. Meer dan anderhalf jaar na de release van het derde seizoen was het vorige week eindelijk tijd voor het eerste deel van het vierde seizoen. En binnen drie weken, op donderdag 9 maart om precies te zijn, komen we te weten hoe het verder gaat met Joe na het spannende einde van aflevering vijf.

You

Hoofdrolspeler Penn Badgley liet eerder deze week nog weten dat het tweede deel van het vierde seizoen opnieuw meer zal lijken op de eerste drie seizoenen van de reeks. In het eerste deel van het vierde seizoen week de reeks namelijk wat af van z’n originele concept. In plaats van een reeks waarin we perfect wisten wie de moordenaar was, stonden we nu – net zoals Joe – voor een raadsel. Dat werd in de vijfde en laatste aflevering van het eerste deel van het seizoen opgelost. Toen kwamen we te weten dat Rhys (Ed Speleers) de moordenaar was én de stalker van Joe.

De trailer voor het tweede deel van het vierde seizoen van You begint met Joe die aan Rhys vraagt wat hij eigenlijk wil. Daarbij krijgt hij een opvallend antwoord: “Is dat niet duidelijk? Ik wil een vriend, iemand die mijn interesses deelt, iemand bij wie ik m’n geheimen kwijt kan.” Het lijkt er dus op dat Joe z’n gelijke gevonden heeft in Rhys, maar dat zorgt er vooral voor dat Joe in de knoop komt te liggen met zichzelf. In de trailer krijgen we ook de andere personages uit de eerste helft van het vierde seizoen opnieuw te zien. Zo zal de relatie tussen Joe en Kate (Charlotte Richie) verder uitgediept worden, maar krijgen we ook meer te zien van de rijke vriendengroep rond Lady Phoebe (Tilly Keeper).

Helemaal op het einde van de trailer wacht ons wel nog een verrassing. Want dan duikt plots Love (Victoria Pedretti) terug op. Het is nog niet duidelijk of ze nog leeft of een hallucinatie van Joe is. Maar veel fans zijn alvast blij om het personage terug te zien.

Bekijk hier de officiële trailer van het tweede deel van het vierde seizoen van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...