YouTubeshow ‘Suchwita’ van SUGA (BTS) krijgt dan toch tweede aflevering

Eerder deze maand verscheen de eerste aflevering van Suchwita, de YouTubeshow van SUGA van BTS. In de show praatte hij samen met zijn bandgenoot RM over het leven en hun toekomst samen over een drankje dat RM meenam. Op het einde van de eerste aflevering zei SUGA dat het bij één aflevering zou blijven, maar nu komt er toch een vervolg.

SUGA van BTS heeft sinds begin deze maand zijn eigen show op YouTube. In Suchwita nodigt hij bekende gasten uit voor een diepgaand gesprek. Daarbij neemt de gast een fles van zijn favoriete alcoholische drank mee. Het leek erop dat de show maar uit één aflevering zou bestaan, maar nu komt er toch een tweede.

Suchwita

In de eerste aflevering van Suchwita, kreeg SUGA bezoek van zijn eigen bondgenoot RM. Ze spraken, bij een paar glaasjes van RM’s favoriete drank, over de afgelopen 12 jaar waarin ze elkaar kennen als leden van BTS en als soloartiesten. Ook de toekomstplannen van BTS kwamen in de video aan bod.

Op het einde van de eerste aflevering liet SUGA echter weten dat er geen plannen waren om een reeks te maken van het programma. Maar dat lijkt het nu toch te gaan worden. Want de tweede aflevering van Suchwita is officieel aangekondigd.

Lee Soo-geun

Hoewel de gast voor de tweede aflevering opnieuw deels verstopt blijft, konden Zuid-Koreaanse fans al snel achterhalen om wie het gaat. SUGA kondigde de gast aan als “de top MC van Zuid-Korea” en dat blijkt geen overdrijving te zijn. Het gaat namelijk om de Zuid-Koreaanse comedian Lee Soo-geun. Hij is al sinds 2015 een van de vaste presentatoren van Knowing Bros en presenteerde hij sindsdien nog tientallen andere programma’s.

De tweede aflevering van Suchwita zal op donderdag 5 januari om 14 uur Belgische tijd verschijnen op BANGTAN TV, het officiële YouTubekanaal van BTS.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering van Suchwita:

Meer
Lees meer...