SUGA (BTS) krijgt nu ook eigen serie: ‘Suchwita (Time to drink with SUGA)’

Hoewel BTS met zicht op hun verplichte legerdienst de komende maanden geen muziek als groep zal uitbrengen, is er geen gebrek aan andere content. Zo verschijnen er met enige regelmaat solonummers van de zeven leden van de groep en zijn ze ook bezig met andere projecten, zoals YouTubereeksen. De volgende die met zo’n reeks komt, is SUGA.

De soloprojecten van de zeven leden van BTS blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Bij de start van het WK voetbal lanceerde Jung Kook zo zijn solonummer Dreamers, nu vrijdag verschijnt het album ‘Indigo’ van RM en komende maandag gaat de nieuwe YouTubereeks van SUGA van start.

Suchwita (Time to drink with SUGA)

Vorige maand kreeg Jin van BTS zijn eigen reeks op YouTube en nu is het de beurt aan SUGA. De YouTubereeks van SUGA kreeg de naam Suchwita (Time to drink with SUGA). Dat is uiteraard een verwijzing naar zijn solonummer Daechwita, dat vorig jaar verscheen. In de reeks zal SUGA gesprekken aangaan over een glaasje drank. Volgens de aankondiging zal het gaan om meerdere gasten uit verschillende achtergronden.

De eerste gast is al te zien in de trailer voor de reeks. Hoewel er geprobeerd wordt om de identiteit van de gast geheim te houden – door maar de helft van z’n gezicht te filmen en hem te verstoppen achter een suikerklontje – was het voor fans van BTS absoluut niet moeilijk om te achterhalen om wie het ging. Het gaat namelijk om RM, de leider van BTS. RM en SUGA zijn de eerste twee leden van BTS die gekozen werden voor de groep en kennen elkaar dus al het langste. In Suchwita (Time to drink with SUGA) zullen ze het hebben over hun tijd samen en hun plannen voor de toekomst. En natuurlijk zal het duo ook spreken over het soloalbum ‘Indigo’ van RM, dat op dat moment drie dagen uit zal zijn.

De eerste aflevering van Suchwita (Time to drink with SUGA) verschijnt op maandag 5 december om 14 uur Belgische tijd op BANGTAN TV, het YouTubekanaal van BTS.

Bekijk hier de trailer voor Suchwita (Time to drink with SUGA):

Meer
Lees meer...