Jin (BTS) krijgt eigen programma ‘The Drunken Truth’

Jin zal waarschijnlijk nog dit najaar als eerste lid van BTS beginnen aan zijn legerdienst. Maar voor het zover is, zullen we nog heel wat nieuwe content van de zanger te zien krijgen. Zo kondigde Big Hit Music vandaag een nieuwe show van Jin aan. De show kreeg de titel 취중진담, ofwel The Drunken Truth.

Er komen drukke tijden aan voor fans van BTS. Naast het soloalbum van RM, dat op vrijdag 2 december uitkomt, verschijnt er vanaf zaterdag 12 november een nieuwe reeks van Jin. De reeks zal bestaan uit vier afleveringen en zal te bekijken zijn op YouTube.

취중진담

Zoals in het logo in de teaser al te zien is, zit de naam Jin verwerkt in de titel 취중Jin담. Wanneer we de titel vertalen, krijgen we The Drunken Truth. In de reeks zal Jin dus de dronken waarheid proberen achterhalen van verschillende gasten. Daarvan krijgen we de eerste nu al te zien.

De eerste gast in Jins show wordt TV-chef Baek Jong-won. Hij was al eens te zien in enkele afleveringen van Run BTS, waarna hij bevriend werd met Jin. De twee delen zo geregeld foto’s waarop ze samen aan het koken zijn. In de teaser is te zien hoe Jin en Jong-won samen alcohol maken en deze daarna verkopen op de markt. Daar is Jin voor een keer niet de bekendste in het gezelschap en is het vooral chef Baek Jong-won die herkend wordt door de marktkramers. Later verschijnt er ook een mystery guest, die we voorlopig enkel langs de achterkant te zien krijgen.

De vier afleveringen van The Drunken Truth zullen te zien zijn op YouTube. De eerste twee afleveringen verschijnen op zaterdag 12 november om 14 uur en 14.30 uur Belgische tijd. De volgende twee afleveringen verschijnen een week later, op zaterdag 19 november, op dezelfde tijdstippen.

Bekijk hier de eerste teaser van The Drunken Truth:

Meer
Lees meer...