‘Run BTS!’ komt nog deze maand terug!

De content van BTS blijft maar komen. Na het optreden van j-hope op Lollapalooza en de release van het nummer Bad Decisions nu vrijdag, heeft BTS ook officieel de terugkeer van Run BTS! aangekondigd. De realityreeks zal na tien maanden afwezigheid opnieuw te zien zijn. En deze keer zal je op meerdere platformen kunnen kijken.

Toen de leden van BTS in juni lieten weten dat ze zich de komende tijd meer zouden focussen op hun soloprojecten, maakten ze al meteen duidelijk dat ze nog steeds dingen als groep zouden doen. Hoewel dat bij veel media in dovemansoren viel, bewees BTS de afgelopen maanden al dat ze nog heel wat dingen samen op de planning hebben staan. Zo verschijnt deze week een nieuw nummer met Jin, Jimin, V en Jung Kook en staat er al een concert gepland voor oktober. Daarnaast tekende de groep ook een deal met Disney+ voor minstens vijf titels. En nu volgt ook het nieuws dat de realityreeks Run BTS! terugkeert.

Run BTS!

Vandaag dag op dag zeven jaar geleden verscheen de eerste aflevering van Run BTS!. Run BTS! is een realityreeks met de zeven leden van BTS in de hoofdrol. Elke week krijgen ze een nieuwe uitdaging. Het gaat daarbij van simpele kinderspelletjes, tot een quiz of een kookchallenge. Ze nemen het daarbij individueel of in teams tegen elkaar op. Vaak hangt er ook een ludieke straf aan vast voor het verliezende team.

Bij de aankondiging in juni liet BTS al meteen weten dat Run BTS! zou terugkeren. De voorlopig laatste aflevering van het programma dateert van 12 oktober, bijna 10 maanden geleden. Maar op dinsdag 16 augustus 2022 is de reeks dus terug. BTS maakte het nieuws zelf bekend in een video. Het is voorlopig nog niet duidelijk of het gaat om één speciale aflevering of de start van een seizoen.

Deze keer zal je Run BTS! niet enkel kunnen bekijken via de Zuid-Koreaanse apps Weverse en VLive, maar ook via YouTube. Daar zal de reeks wel pas twee uur later verschijnen dan op de andere platformen (16 uur in plaats van 14 uur Belgische tijd).

Bekijk hier de aankondiging van de nieuwe aflevering(en) van Run BTS!:

Meer
Lees meer...