Optredens TXT en j-hope op Lollapalooza worden gratis gelivestreamd via Weverse

Goed nieuws voor Belgische K-popfans. We zullen hier namelijk toch (legaal) de optredens van TXT en j-hope op Lollapalooza live kunnen volgen. Je zal de twee optredens live kunnen bekijken via het online fanplatform Weverse, al zal je daarvoor welk enkele uren slaap moeten missen.

TXT en j-hope zijn op zaterdag 30 en zondag 31 juli te zien op het podium van het Amerikaanse festival Lollapalooza. De optredens op dat festival werden de afgelopen jaren gratis gelivestreamd op YouTube. Maar vanaf dit jaar verschijnen ze op de streamingdienst Hulu. En die is momenteel niet beschikbaar in ons land. Gelukkig is er nu wel een manier om de concerten gratis (en op een legale manier) te bekijken.

Weverse

Weverse, het online fanplatform van HYBE, zal de concerten namelijk gratis livestreamen. Sinds de laatste update van het platform is het mogelijk om livevideo’s te bekijken. Verschillende artiesten hielden zo al een livestream voor hun fans, maar nu zal je er dus ook volledige concerten kunnen volgen.

Zo zal Weverse de concerten van TXT en j-hope van BTS op Lollapalooza wereldwijd livestreamen. De concerten gaan dit weekend door en zullen dus ook dan meteen live te bekijken zijn. Door de verschillende tijdzone zal je wel je wekker moeten zetten voor de concerten. TXT zal zo optreden in de nacht van zaterdag 30 juli op zondag 31 juli om 1.45 uur. J-hope kan je dan weer aan het werk zien in de nacht van zondag 31 juli op maandag 1 augustus om 4 uur ’s nachts.

Bekijk hier de aankondiging van de livestreams:

Meer
Lees meer...