BTS komt met eigen kookboek

Na de hitlijsten, streamingdiensten en sportevenementen gaat BTS nu ook je keuken overnemen. De zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband komt namelijk met een eigen kookboek. Daarin zal je kunnen leren hoe je de favoriete gerechten van BTS kan maken én kan je ook een woordje Koreaans leren.

Fans van BTS en Koreaans eten kunnen hun twee passies nu combineren met een kookboek van BTS. Het boek verschijnt in september maar je kan nu al je exemplaar reserveren.

BTS Recipe Book

Het kookboek van BTS, dat heel toepasselijk de naam BTS Recipe Book kreeg, maakt deel uit van HYBE EDU. HYBE EDU is een dochterbedrijf van HYBE, het label van BTS, dat zich richt op educatie. In het verleden kwamen er zo al boeken om Koreaans te leren op de markt. Ook het kookboek heeft als doel om fans van BTS een woordje Koreaans bij te leren.

Alle recepten staan namelijk in het boek uitgelegd in het Engels en in het Koreaans. Zo kan je dus nieuwe gerechten leren maken en op hetzelfde moment een nieuwe taal leren. In het kookboek staan verschillende Koreaanse gerechten, waarbij de zeven leden van BTS ook hun persoonlijke favorieten delen. Het kookboek bestaat uit 252 pagina’s boordevol traditionele Koreaanse recepten. In het boek staan ook verschillende QR-codes die toegang geven tot video’s waarin de recepten stap voor stap getoond worden.

Je kan BTS Recipe Book kopen via de app Weverse Shop. De app kan je hier downloaden voor Android en iOS.

Bekijk hier het promofilmpje van het kookboek:

Meer
Lees meer...