Left Right
scrollTop top

Yungblud over samenwonen met Lewis Capaldi: “Stella Artois zeker twee jaar draaiende gehouden”


Yungblud Lewis Capaldi Stella Artois
© Yungblud en Lewis Capaldi – Isopix (Photo by McDonald’s/Shutterstock)

Ondertussen zijn Yungblud en Lewis Capaldi twee van de grootste Britse muzikanten van het moment. Maar ooit was dat anders. De twee woonden zelfs samen terwijl ze het probeerden te maken in de muziekwereld. En toen hebben ze liters bier gedronken. Niet zomaar bier, maar ons Belgische trots, Stella Artois.

Voor Yungblud en Lewis Capaldi de muzikanten werden die we vandaag kennen, waren het twee Britten die samen woonden en het probeerden te maken in de muziekwereld. Ze waren allebei op jacht naar een contract bij een platenlabel en dronken af en toe eens een pintje (te veel).

Stella Artois

“Elke week hadden Lewis en ik hetzelfde gesprek”, vertelde Yungblud tijdens een interview met The Guardian. “‘Heb je al een contract?’ – ‘Nee, jij?’ – ‘Nee.'” Ze moesten hun dagen dan met andere dingen vullen. En dat gebeurde nogal vaak met “all sorts of trouble” en bier.

Ze dronken geen typische Britse bieren. Nope, Yungblud en Lewis Capaldi waren verzot op Stella Artois. “Volgens mij hebben we Stella Artois draaiende gehouden die twee jaar.”

‘Weird!’

Yungblud (die in ’t echt Dominic Harrison heet) had het ook over z’n aankomende tweede album, ‘Weird!’. Dat zou normaal al verschenen zijn, maar die release is door de coronacrisis uitgesteld. Fans moeten nog tot 4 december geduld hebben.

“Ik wil het album zo graag uitbrengen”, vertelde de jonge zanger daarover in een verklaring. “Jullie verdienen het echt. “Dit is het raarste jaar ooit geweest. En wachten tot maart volgend jaar op het album, dat gaan we niet doen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396