‘Zomerhit’ keert deze zomer terug acht weken lang naar Blankenberge

Ook deze zomer is het dubbel muzikaal feest op de televisie. Nadat VTM eerder al aankondigde dat Tien Om Te Zien zal terugkeren, komt ook VRT 1 opnieuw acht weken lang Zomerhit vieren in Blankenberge. Dat liet de zender vandaag weten. De weken zullen worden afgesloten met de grote finale op 31 augustus.

Er staat weer een muzikale zomer voor de deur! Naar aanleiding van de jaarlijkse uitreiking van dé Zomerhit van Radio 2, zijn er ook dit jaar verschillende uitzendingen van het programma Zomerhit. Daar worden de verschillende kanshebbers voorgesteld, maar duiken ook soms internationale sterren op.

Zomerhit

Vorig jaar was zangeres Pommelien Thijs de grote winnaar van de Zomerhit en ook dit jaar lijkt ze opnieuw heel wat kans te maken. Toch zullen er ook nog veel andere artiesten een gooi doen naar die titel. Die artiesten zullen komende zomer opduiken in een nieuw seizoen van het gelijknamige programma Zomerhit waarin iedereen hun song al eens live kan laten horen aan het publiek.

Welke artiesten er dit jaar precies genomineerd zullen zijn en met welk lied, dat valt natuurlijk nog af te wachten. Maar in de aanloop van de grote uitreiking van 31 augustus zullen liefhebbers van muziek dus al terechtkunnen in Blankenberge voor een paar muzikale feestjes. “Zomerhit is voor mij hét hoogtepunt van de zomer: acht weken feest, muziek en optredens in Blankenberge. Radio maken met het zand tussen je tenen en het allerbelangrijkste: met de luisteraar lekker dichtbij!”, klinkt het alvast bij radiostem Kim Debrie.

Zomerhit vindt plaats van 8 juli tot en met 31 augustus in Blankenberge.

Meer
Lees meer...