Zuid-Koreaanse rampenfilm The Great Flood met Park Hae-soo (‘Squid Game’) krijgt eerste foto’s

Dit jaar zal Netflix opnieuw tientallen Zuid-Koreaanse series en films uitbrengen. Al deze titels werden in een video voorgesteld. Daarbij kregen we ook de eerste beelden te zien van de rampenfilm The Great Flood met Park Haes-soo (Squid Game) en Kim Da-mi (Itaewon Class) in de hoofdrollen.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Met een nieuwe video maakte het de 31 Zuid-Koreaanse titels bekend die we dit jaar mogen verwachten. Daarbij zit de veelbelovende rampenfilm The Great Flood.

The Great Flood

Zoals de titel al doet vermoeden zal The Great Flood zich afspelen in de wereld nadat een grote overstroming de hele planeet overspoelde. Mensen moeten proberen om de ramp te overleven door te vluchten in flatgebouwen. Park Hae-soo zal in de film de rol spelen van Hee-jo, die deel uitmaakt van het team dat mensen moet zien te redden tijdens de overstroming. Park Hae-soo werd wereldberoemd door zijn rol als Cho Sang-woo aka Speler 218 in Squid Game. Daarnaast was hij ook al te zien in Money Heist Korea – Joint Economic Area en de film Yaksha: Ruthless Operations.

De tweede hoofdrol wordt gespeeld door Kim Da-mi. Haar kan je kennen van haar rol als Jo Yi-seo in Itaewon Class of Kook Yeon-su in Our Beloved Summer. In The Great Flood zal ze de rol spelen van Anna, een artificial intelligence onderzoeker. De film wordt geregisseerd door Kim Byung-woo, die eerder verantwoordelijk was voor The Terror Live en Take Point.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor The Great Flood, maar de film wordt voor het einde van het jaar verwacht op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...