Park Hae-soo (‘Squid Game’) krijgt hoofdrol in nieuwe Netflixfilm

Sinds Squid Game kan je niet meer om Park Hae-soo heen. De acteur, die in Squid Game Cho Sang-woo aka Speler 218 speelde, was ondertussen al te zien in de reeks Money Heist Korea – Joint Economic Area en de film Yaksha: Ruthless Operations. En binnenkort zal hij de hoofdrol spelen in nog een nieuwe film van Netflix, The Great Flood.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Nu heeft de streamingdienst namelijk een nieuwe film aangekondigd waarin Park Hae-soo opnieuw een van de hoofdrollen zal spelen. Het gaat om een rampenfilm waarbij enkele mensen proberen te ontsnappen aan het dreigende einde van de wereld.

The Great Flood

The Great Flood is een rampenfilm waarin de wereld geteisterd wordt door een gigantische overstroming die de hele wereld dreigt te verwoesten. Mensen moeten proberen om de ramp te overleven door te vluchten in flatgebouwen. Park Hae-soo zal in de film de rol spelen van Hee-jo, die deel uitmaakt van het team dat mensen moet zien te redden tijdens de overstroming.

Naast Park Hae-soo werd ook Kim Da-mi al bevestigd voor de film. Haar kan je kennen van haar rol als Jo Yi-seo in Itaewon Class of Kook Yeon-su in Our Beloved Summer. In The Great Flood zal ze de rol spelen van Anna, een artificial intelligence onderzoeker. De film wordt geregisseerd door Kim Byung-woo, die eerder verantwoordelijk was voor The Terror Live en Take Point.

Bekijk hier de aankondiging van The Great Flood:

Meer
Lees meer...