‘Squid Game’-acteur Park Hae-soo sluit terugkeer in seizoen 2 niet uit

Dat er een tweede seizoen van de gigantisch populaire Netflixreeks Squid Game komt, dat wisten we al. We kunnen er al vanuit gaan dat hoofdpersonage Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) zal terugkeren, maar daarnaast zouden er nog oude bekenden kunnen opduiken. Acteur Park Hae-soo, die Sangwoo speelt, sluit een terugkeer in seizoen 2 namelijk niet uit. Ook al is zijn personage in het eerste seizoen overleden.

Acteur Park Hae-soo zal misschien terug te zien zijn in Squid Game. Eerder deze maand maakte Netflix bekend dat de komst van een tweede seizoen eindelijk officieel is en dat ook regisseur Hwang Dong-hyuk zou terugkeren. Wat er precies staat te gebeuren, dat is niet geweten, maar Park sluit een terugkeer alleszins niet uit. Dat vertelde hij in een interview met Discussing Film.

Squid Game

Squid Game is de populairste Netflixreeks ooit. In september 2021 kwam de serie uit en daarna leek alles vanzelf te gaan. In de eerste maand kon de reeks zelfs rekenen op maar liefst 1,65 miljard kijkuren. Daar kwamen de maanden nadien alleen nog maar kijkuren bij. Uiteindelijk werd Squid Game de meest gegoogelde reeks van het jaar én wonnen acteurs Lee Jung-jae en Jung Ho-yeon zelfs een SAG-Award. Netflix maakte dan ook recent bekend dat het tweede seizoen van de reeks er zeker komt. De vraag is nu welke personages er zullen terugkeren.

De terugkeer van personage Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) is een zekerheid. Daarnaast zal ook de Front Man (Lee Byung-hun) opnieuw te zien zijn in het tweede seizoen én komt er een vriendje bij voor Young-hee. Maar daarnaast zou Sangwoo (Park Hae-soo) dus ook wel eens terug kunnen opduiken.

Terugkeer

In een interview met Discussing Film praatte acteur Park Hae-soo over het succes van Squid Game. Hij vertelde over hoe zijn personage tot stand is gekomen en hoe zijn verhaal is verlopen. Wie het eerste seizoen gezien heeft, die weet dat het niet goed afloopt voor Sangwoo. Nadat hij verschillende andere spelers heeft verraden en vermoord voor eigen succes, geeft hij tegen Seong Gi-hun uiteindelijk toch op.

Maar dat sluit een terugkeer nog niet meteen uit. “Of ik terugkeer of niet, dat is een beslissing van de regisseur. Dus ik kan niets met zekerheid zeggen”, klonk het in het interview. “Ik wil zelf graag meer van de Front Man zien en natuurlijk nog veel meer Koreaanse kinderspelletjes, zoals het traditionele touwtjespringen.” Daarna vertelt hij nog dat gebruik van flashbacks een optie zou zijn voor zijn terugkeer.

Bekijk de trailer van Squid Game (nog eens) hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...