Amerikaanse ‘The Masked Singer’-jury loopt weg na ontmaskering van politicus Rudy Giuliani

The Masked Singer is bij ons een daverend succes en dat is in de Verenigde Staten niet anders. Net zoals hier wordt het programma ook daar een aantal maanden voor de uitzendingen al volledig opgenomen. Die opnames zijn over de oceaan nog volop aan de gang, maar toch is er al opvallend nieuws. Eén van de deelnemers zou namelijk Rudy Giuliani zijn, een Republikeinse politicus en de ex-advocaat van Donald Trump. En dat was niet naar de zin van twee juryleden.

Zanger Robin Thicke, die we kennen van het lied Blurred Lines, en komiek Ken Yeong zijn van de jurydesk weggelopen nadat duidelijk werd dat Rudy Giuliani in één van de pakken van The Masked Singer zat. Dat meldt Deadline. Net zoals in België zijn de afleveringen al een paar maanden voor de uitzending opgenomen en in de Verenigde Staten zijn die opnames dus nu aan de gang. Beelden van het voorval zijn er niet, maar toch is dit op z’n minst al opvallend te noemen.

Rudy Giuliani

The Masked Singer USA is dit jaar al aan zijn zevende seizoen toe en de voorbije jaren zijn er al heel wat celebrity’s de revue gepasseerd. Maar dit jaar zorgt één van die kandidaten dus alvast voor heel wat onrust in de studio. In een recente opname werd politicus en advocaat Rudy Giuliani namelijk ontmaskerd. Een ontmaskering die er alvast voor zorgde dat juryleden Robin Thicke en Ken Yeong het podium en de studio verlieten uit protest.

Giuliani kwam in 2020 in opspraak nadat hij zijn cliënt Donald Trump gelijk gaf en er sterk in geloofde dat de verkiezingen van dat jaar oneerlijk waren verlopen. Een groot aantal Amerikanen ziet de politicus dus liever gaan dan komen, zo ook Thicke en Yeong. De andere juryleden, zangeres Nicole Scherzinger en model Jenny McCarthy, bleven wel gewoon zitten om een praatje te slaan met de afvaller. Ook het verdwenen duo keerde uiteindelijk terug naar hun stoel.

Sarah Palin

Het is niet de eerste keer dat een deelnemer van The Masked Singer USA voor heel wat commotie zorgt. Een aantal jaar geleden was ook politica Sarah Palin te zien op het podium, in een kleurrijk berenpak dan nog wel. Zij vertelde na de show dat ze al had verwacht dat er heel wat ophef ging komen na haar reveal. En dat wou ze ook, want de politica zag haar deelname als “een middelvinger naar alle haters”. Het valt af te wachten of het in de Belgische versie ook ooit tot zo’n opvallende ontmaskeringen komt.

Bekijk de ontmaskering van politica Sarah Palin in The Masked Singer hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=nnzKzHKUKoo

De Belgische versie van The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...