Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn nieuwe gezichten in jury ‘The Voice’

Elk jaar zijn er een aantal vaste waarden op de televisie. De talentenshow The Voice is er daar zonder twijfel één van. Daarin gaan vier juryleden op zoek naar dé mooiste zangstem van Vlaanderen. Het programma is ondertussen toe aan zijn achtste seizoen, en daarvoor zijn nu ook twee nieuwe juryleden aangesteld. Mathieu Terryn, de zanger van Bazart, en Jan Paternoster, van Black Box Revelation, zullen binnenkort naast Koen Wauters en Natalia te zien zijn.

Al sinds 2011 gaat VTM op zoek naar de Voice van Vlaanderen. Zeven winnaars en veel verschillende juryleden later, zijn ze terug. Het achtste seizoen zal begin 2022 met zijn opnames beginnen, en ook dit seizoen brengt een aantal nieuwe gezichten. Zo zullen juryleden Tourist LeMC en Niels Destadsbader vervangen worden door Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Zowel Tourist als Niels waren slechts één seizoen te zien als coach. Wanneer de eerste aflevering precies te zien is, is nog niet bekend.

Eigen stijl

Met de komst van Terryn en Paternoster is de jury een perfecte mix van verschillende muziekstijlen. Zowel pop en rock als electro zullen nu vertegenwoordigd zijn, en dat in het Nederlands én in het Engels. De twee nieuwe coaches zijn alvast laaiend enthousiast over hun nieuwe project. “Ik heb ontzettend veel goesting om aan dit avontuur vol emotie te beginnen. Het lijkt me de max om de evolutie van de kandidaten van dichtbij mee te maken”, klinkt het bij Mathieu Terryn. Terryn is de zanger van de populaire melancholische band Bazart. Samen met zijn collega’s speelde hij al meerdere keren in het Sportpaleis en op verschillende festivals, en iedere keer draagt het publiek hem op handen. Mathieu is ook het jongste jurylid.

Ook Jan Paternoster is een verrassende naam. De muzikant is vooral bekend van zijn groep Black Box Revelation, waarmee hij eerder al hits scoorde met Gloria en I Think I Like You. Paternoster is dus vooral een rocker, maar heeft ook een passie voor blues en psychedelische rock. Hij springt alleszins enthousiast in het nieuwe avontuur. “Je hoeft niet altijd te kiezen voor de sterke kandidaten, ook de underdogs kunnen verrassend uit de hoek komen.” De opnames voor het achtste seizoen starten begin volgend jaar, en het programma zal later in 2022 te zien zijn op VTM.

Bekijk hieronder de video van VTM waarin beide juryleden bekend werden gemaakt:

Meer
Lees meer...