Afvaller ‘De Mol’: “Nu weet ik zeker wie de mol is”

Een nieuwe week De Mol, dat betekent ook een nieuwe afvaller. Deze week moest flamencolerares Samina het spel verlaten. Na haar afscheid lijkt ze wel overtuigd te zijn van haar nieuwe mol. Zo laat ze in haar exit-interview met Gilles Van Bouwel weten.

Op het einde van een grappige aflevering van De Mol moesten we opnieuw afscheid nemen van een van de kandidaten. Die ongelukkige eer was deze week weggelegd voor Samina, die tijdens haar laatste aflevering wel leerde hoe ze zeven halve liters kon vervoeren door haar twee handen én boezem te gebruiken.

Samina

De Limburgse Samina werd nooit als een echte verdachte gezien in de groep en ook bij de kijkers stond ze onderaan op het verdachtenlijstje. En terecht, want Samina is dus niet de mol. Zelf denkt ze dat ze de fout heeft gemaakt door bij haar laatste test niet meer te spreiden. “Omdat de groep al onderling begon te zeggen dat ze echt al wisten wie het was en niet meer zouden spreiden en daar heb ik me laten misleiden”, klinkt het.

Zelf ziet ze ook haar vergissing tijdens de opdracht met de bomstoelen als een reden waarom ze naar huis moest. Doordat ze daar door de mand viel, werd ze door de andere kandidaten niet meer verdacht, waardoor die dus een streepje voorhadden op haar. “Het gebeurde in een overenthousiast, spontaan moment waarvan ik onmiddellijk erna de consequenties begreep. Maar dat ene momentje heeft me genekt. Ik heb me er echt nog proberen uit te lullen maar het kalf was al verdronken.”

Ze vindt het wel enorm jammer dat ze De Mol moest verlaten voor de finale. “Ik ben er nog steeds van aan het bekomen. Ik ben dan ook een echte strever. Die exit paste niet binnen mijn gedrevenheid als persoon. Ik heb het er heel moeilijk mee want ik hecht me enorm snel aan mensen. Ik kan daar dan ook oprecht veel liefde voor voelen. Dan doet het zo’n pijn dat je het spel moet verlaten en elkaar een half jaar niet kan zien of horen.”

Bekijk hier het exit-interview met Gilles Van Bouwel:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...