Neil Patrick Harris maakt kennis met Grindr in trailer nieuwe Netflixreeks ‘Uncoupled’

Stel je bent bijna 20 jaar samen met je lief totdat hij/zij/die ineens beslist om het uit te maken. Het overkomt de How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris in de nieuwe Netflixreeks Uncoupled. In de recent onthulde trailer zien we hem terug het datingleven induiken als kersverse, veertigjarige single.

Michael (Neil Patrick Harris) dacht dat zijn leven perfect was totdat zijn vriend waar hij al 17 jaar mee samen is hem van de ene op de andere dag dumpt. In één nacht moet Michael twee nachtmerries onder ogen zien: het verliezen van iemand van wie hij dacht dat het zijn soulmate was en zich plots als veertigjarige alleenstaande homoseksuele man in New York City wanen. Hoe dat allemaal uitdraait, krijgen we te zien in de aankomende Netflixreeks Uncoupled.

Uncoupled

In de nieuwe romantische komediereeks Uncoupled volgen we het leven van Michael Lawson. Hij lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Hij is een succesvolle makelaar in New York City, heeft een liefdevolle familie, goede vrienden en al 17 jaar een schijnbaar perfecte relatie met zijn lief Colin (Tuc Watkins). Maar wanneer Colin op een avond plots besluit om het gedaan te maken en meteen uit hun appartement te trekken, blijft Michael stomverbaasd achter.

Daar staat hij dan op zijn veertigste, een single homoseksuele man in de stad die nooit slaapt. Zijn vrienden overtuigen hem om zich helemaal te laten gaan in de datingscène door bijvoorbeeld de bekende app Grindr te installeren. Maar Michael stort zich liever op zijn werk.

Beroemde makers

Uncoupled is eigenlijk een grappig verhaal over liefdesverdriet en hoe je daar overheen raakt. De reeks is gemaakt door de Emmywinnende Darren Star en schrijver Jeffrey Richman (Modern Family). Star was al eerder verantwoordelijk voor de hitreeksen Sex and the City en Emily in Paris. Naast Patrick Harris zien we ook nog Tisha Campbell (My Wife and Kids), Brooks Ashmanskas (The Good Wife, Julie & Julia), Emerson Brooks (The Last Ship, MacGyver) en Marcia Gay Harden (Mystic River, Code Black) in de hoofdrollen.

Wat is eigenlijk erger, je soulmate verliezen of single zijn op je veertigste in New York City? We komen het op 29 juli 2022 te weten in Uncoupled.

Bekijk hieronder de trailer van Uncoupled met Neil Patrick Harris:

Je kan Uncoupled vanaf vrijdag 29 juli bingen op Netflix. Kijk ook eens tussen onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...