‘Deadpool & Wolverine’ vanaf nu te zien in de bioscoop

Na lang wachten is het eindelijk zover! De derde film van de superheld Deadpool is in de zalen te zien. Daarin keert ook Hugh Jackman terug als Wolverine én krijgen we nog heel wat andere cameo’s op ons bord. En zoals dat gaat bij Deadpool zijn ook de interacties met de kijker nooit ver weg.

Zes jaar na de tweede film, is vandaag de derde Deadpool verschenen. De laatste maanden zijn er heel wat teasers en trailers gelost en daarin was al te zien dat ook Wolverine een grote rol zou spelen. Naast wat terugkerende namen, zullen er ook heel wat cameo’s zijn. Wie dat precies zullen zijn, is dus vanaf nu te zien in de bioscoop. Vandaag, op 24 juni, is zelfs uitgeroepen tot Deadpool Day. Zo zal de film in alle Kinepolis-filialen elk uur te zien zijn.

Deadpool & Wolverine

In de film volgen we opnieuw Wade Wilson (Ryan Reynolds) die ondertussen het beste van zijn leven probeert te maken. Tot hij op een dag wordt opgezocht door de TVA (Time Variance Authority) en zijn leventje opnieuw ondersteboven komt te hangen. Wanneer hij oude bekende Wolverine (Hugh Jackman) tegenkomt, is het hek van de dam. Ze willen elkaar aftroeven, maar tegelijk ook de wereld redden.

Naast de twee titelpersonages zijn ook oude bekenden terug te zien. Denk maar aan Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus. Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor “de lelijkste hond ter wereld” Dogpool.

Deadpool & Wolverine is nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...