Netflix kondigt nieuwe Zuid-Koreaanse serie aan met Jeon So-nee (‘Parasyte: The Grey’) en Lee You-mi (‘Squid Game’)

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks aangekondigd. De reeks, met als werktitel As You Stood By, zal het verhaal volgen van twee vrouwen die beslissen om te ontsnappen aan de hel waarin ze leven door iemand te vermoorden. De hoofdrollen worden gespeeld door Jeon So-nee (Parasyte: The Grey) en Lee You-mi (Squid Game).

De streamingdienst Netflix blijft voorlopig inzetten op Zuid-Koreaanse content. Zo mogen we nog een nieuwe reeks verwachten in het thrillergenre. De streamingdienst stelde nu al de cast voor voor de serie die als werktitel As You Stood By heeft.

As You Stood By

De reeks is gebaseerd op de roman Naomi to Kanako van Hideo Okuda. We volgen de jonge vrouw Eun-su (Jeon So-nee). Zij werkt in een chique boetiek, maar wordt achtervolgd door een trauma uit haar kindertijd. Daarnaast volgen we ook een tweede jonge vrouw, Hui-su (Lee You-mi). Zij is een vriendin van Eun-su en was ooit een beloftevolle auteur van kinderboeken. Maar ook zij wordt tegengehouden door een gelijkaardig trauma uit haar jeugd. Samen besluiten ze om de echtgenoot van Hui-su, Jin-pyo (Jang Seung-jo), te vermoorden.

De laatste acteur die al werd voorgesteld voor de reeks is Lee Mu-saeng. Hij zal de rol spelen van Chen Shaobo, de eigenaar van de winkel waar Eun-su werkt. Hij zal een bondgenoot worden van de twee vrouwen, wanneer hij erachter komt wat hun plan is.

Het is nog niet geweten wanneer de reeks zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van Netflix:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...