‘Heartstopper’: Netflix lost recap eerste twee seizoenen net voor release seizoen 3

Fans zitten er waarschijnlijk al lang naar af te tellen, maar donderdag is het eindelijk zover. Dan verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. De streamingdienst heeft nu een recap gedeeld van de eerste twee seizoenen waardoor je helemaal voorbereid aan de nieuwe afleveringen kan beginnen.

Donderdag is het eindelijk zover, dan verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Voor wie gepland had om de eerste twee seizoenen nog een keertje terug te bekijken, maar nog geen tijd kon vinden, begint de tijd nu wel erg te dringen. Maar Netflix heeft een oplossing. De streamingdienst vatte de eerste twee seizoenen samen in een video van minder dan negen minuten.

Heartstopper

In de officiële trailer voor het derde seizoen van Heartstopper kregen we te zien wat we mogen verwachten. Het belooft daarbij geen makkelijk seizoen te worden voor de personages. We wisten al dat Charlie (Joe Locke) moeite heeft met zijn eetstoornis en die zal in het derde seizoen ook de kop opsteken. Nick (Kit Connor) probeert hem daarin bij te staan, maar dat is niet altijd even makkelijk.

In de verschillende afleveringen van de officiële podcast van Heartstopper kwamen we ook al te weten dat seks een belangrijke rol zal spelen in het derde seizoen. Daarvan krijgen we ook al de eerste beelden te zien. Zo zien we hoe Elle (Yasmin Finney) en Tao (Will Gao) een stap verder willen gaan in hun relatie, maar daarbij steekt de genderdysforie van Elle de kop op. Ook Nick en Charlie lijken klaar te zijn voor deze stap.

Daarnaast zullen we in het derde seizoen ook kennismaken met enkele nieuwe personages, die gespeeld worden door Darragh Hand en Jonathan Bailey.

Recap

Wie niet meer precies weet waar het tweede seizoen eindigde en toch een opfrisbeurt kan gebruiken, kan dat nu makkelijk doen. Netflix heeft namelijk een video gedeeld, waarmee je in minder dan negen minuten volledig klaar bent om donderdag aan het nieuwe seizoen van Heartstopper te beginnen.

De recap is opgebouwd als een boek waarin we het volledige verhaal krijgen van alle personages uit de reeks.

Bekijk hier de recap van de eerste twee seizoenen:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...