Viktor en Gert Verhulst houden in podcast ‘Vik & Gert’ nabespreking ‘Komen Eten’: “Is Ellen nog boos?”

Vanaf donderdag kan je luisteren naar de tweede aflevering van de podcast Vik & Gert. Play heeft nu al een teaser gelost voor die nieuwe aflevering en daarin bespreken Viktor en Gert Verhulst hun week bij Komen Eten. En die had voor enkele familieleden toch een bittere nasmaak.

Enkele weken geleden stond Komen Eten in het teken van de familie Verhulst. Elke dag gingen Gert, Ellen, Marie en Viktor toen bij elkaar eten. Viktor werd met een enorm hoge score de weekwinnaar. Maar dat had eigenlijk meer te maken met zijn manier van punten geven dan met zijn talent voor koken.

Komen Eten

In de Verhulstjes-week van Komen Eten werd er gretig met punten gegooid. Al deed één familielid daar minder aan mee. Waar Gert, Ellen en Marie enkel negens en tienen uitdeelden (of in het geval van Gert zelfs letterlijk enkel tienen), besloot Viktor om iets strenger te zijn. Hij gaf achten, zevens én zelfs twee zessen en vooral die laatste twee zinderen nog na. Daarom wordt Komen Eten ook een discussiepunt in de podcast Vik & Gert.

“Is Ellen nog boos op mij?”, vraagt Viktor aan zijn vader. Viktor gaf namelijk “met pijn in het hart” een zes aan Ellen voor sfeer en gezelligheid omdat ze naar zijn mening te gestresseerd was. “Ja, maar jij geeft echt punten. Ik heb aan iedereen een tien gegeven”, reageert Gert. “Maar dat is toch niet leuk”, meent Viktor. “Niet leuk, niet leuk, maar ik heb nog vrienden”, pikt Gert in. Vervolgens ontaardt er een discussie waarbij Viktor en Gert duidelijk niet op dezelfde lijn zitten. “Je kan dat toch niet over je hart krijgen om je vrouw een zes te geven? Jij hebt een zes gegeven hé. Zes op tien voor sfeer en gezelligheid. Dan heb je een verschrikkelijke avond achter de rug”, meent Gert. Viktor legt vervolgens zijn redenering uit. “Ik was begonnen met jou een acht te geven, dus ik had jou een beetje als referentiepunt genomen. Ik wilde ook nog ruimte laten voor het geval dat Ellen of Marie het beter zouden doen.” Gert besluit met: “Je doet dat niet, je doet dat niet met familie.”

Hoe deze discussie over Komen Eten afloopt, kan je vanaf morgen horen in de tweede aflevering van de podcast Vik & Gert.

Bekijk het fragment uit de tweede aflevering van Vik & Gert hier:

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Vik & Gert op GoPlay en de verschillende podcastplatformen.

Meer
Lees meer...