Derde ontmaskering ‘The Masked Singer’ zorgt voor grote shock bij de speurders

Deze week was het tijd voor de derde aflevering van The Masked Singer. Daarin moesten we opnieuw afscheid nemen van een van de deelnemers. Dat werd deze keer Boom. Zijn exit zorgde voor een grote shock bij de speurders, want niemand kon de juiste naam gokken.

In de derde aflevering van The Masked Singer was het opnieuw aan de eerste groep maskers. In de eerste aflevering moest deze groep afscheid nemen van Mister Withlove, die Karl Vannieuwkerke bleek te zijn. En ook deze keer ging het om een VRT-gezicht.

Boom

Tijdens de derde aflevering kregen Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel het gezelschap van een nieuw pak, want Poppemie vervoegde de groep. Zij moest het meteen opnemen tegen Giraf en kon haar duel winnen. Het tweede duel ging tussen Medusa en Boom, waarbij Medusa met de overwinning aan de haal ging. Tot slot namen Tik & Tok het op tegen Zeeduivel, waarbij die laatste na een indrukwekkend optreden won.

Daardoor zaten Giraf, Boom en Tik & Tok in de gevarenzone. De jury koos ervoor om het vrolijke duo Tik & Tok te redden, waarna het publiek de voorkeur gaf aan Giraf. Daardoor moesten we dus afscheid nemen van Boom en onder dat masker bleek een opvallende BV schuil te gaan.

Het ging namelijk om niemand minder dan VRT-nieuwsanker Wim De Vilder. De ontmaskering zorgde voor shockgolf bij de jury, want zijn naam was nooit gevallen. Wim verklapte na zijn ontmaskering dat hij een koorverleden heeft, waardoor hij toch al wat zangervaring heeft.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...