McDonald’s viert 30ste verjaardag van ‘Friends’ met Happy Meal voor volwassenen

McDonald’s Spanje heeft een speciale Happy Meal voor volwassenen gemaakt om de 30ste verjaardag van de sitcom Friends te vieren. De maaltijd bestaat uit een selectie van populaire McDonald’s menu-items, maar ook de unieke Monica’s Marinara-saus is aanwezig.


In het kort

  • McDonald’s Spanje heeft een Happy Meal voor volwassenen in beperkte oplage gemaakt om de 30e verjaardag van Friends te vieren.
  • De maaltijd bestaat uit populaire McDonald’s menu-items en Monica’s Marinara saus.
  • Net zoals bij de echte Happy Meal zit er ook een speeltje bij. Het gaat om een klein poppetje van de personages.

Menu bij McDonalds

Friends wordt 30 jaar en McDonalds vond dat het hoog tijd was om die verjaardag te vieren. Daarom kan je in Spanje nu een speciale Friends-menu vinden. Het gaat daarbij om een Happy Meal, aangevuld met een speciale Monica’s Marinara-saus én een poppetje van de personages.

Om de nostalgische ervaring verder te versterken, heeft McDonald’s Spanje een van hun restaurants zelfs omgetoverd tot Central Perk, de iconische koffieshop uit de serie. Hoewel er nog geen bevestiging is of dit Friends-thema ook in andere landen te vinden zal zijn, hopen fans er alvast wel op.

Nieuwe reeks op HBO Max?

Omdat Friends in al die jaren nog steeds niet aan populariteit heeft ingeboet, zou HBO Max op dit moment bezig zijn aan een nieuwe spelshow gebaseerd op de reeks. Daarin zouden deelnemers het tegen elkaar opnemen in trivia en spelletjes op verschillende locaties uit de serie.

Meer
Lees meer...