‘The Masked Singer in Concert’ maakt volledige line-up bekend

The Masked Singer in Concert keert volgende maand terug naar het Sportpaleis. Daar zullen niet alleen de winnaars van de vorige seizoenen op het podium staan, maar ook heel wat kandidaten van het huidige seizoen. Dat maakte VTM zojuist bekend.

Een half jaar geleden kon je in het Sportpaleis terecht voor The Masked Singer in Concert. Daar stonden toen heel wat gemaskerde zangers van de voorbije drie edities van The Masked Singer op het podium voor een uitverkochte zaal. Die liveshow was in mei ook te zien op VTM.

Dat concert was zo’n succes dat VTM meteen bekendmaakte dat er in november een nieuwe editie zou komen. Toen al kwamen we drie pakken te weten die daar zeker zullen bijzijn. Het gaat om de winnaars van de eerste drie seizoenen van The Masked Singer. Dat zijn Sandra Kim als Koningin, Camille Dhont als Miss Poes en Aaron Blommaert als Tovenaar.

Deelnemers huidig seizoen

VTM heeft de line-up van The Masked Singer in Concert nu verder aangevuld. Medusa, Feniks, Labradoodle, Poppemie, Zeeduivel, Tik & Tok, Space Babe, Zebra en De Mike zullen ook hun opwachting maken in het Sportpaleis op zaterdag 16 november. Voorlopig weten we daarvan alleen dat Hugo Sigal schuilgaat onder het masker van De Mike. Om de zangers en zangeressen te kennen in de andere pakken moeten we nog even geduld hebben.

De liveshow in het Sportpaleis heeft meer te bieden dan alleen optredens van de masked singers. De aanwezigen krijgen ook verrassende mash-ups, unieke duetten én nooit eerder vrijgegeven tips. Wie tegen vrienden speelt op de Guessing Game kan dus maar best aanwezig zijn voor enkele extra tips.

Meer
Lees meer...