‘The Masked Singer’: Tik & Tok verrassen met heel bijzondere move

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is nog lang niet gedaan en er staan ons dan ook nog heel wat verrassingen te wachten. Voor een van die verrassingen zorgen Tik & Tok vrijdagavond, want het pak van Tok blijkt een nieuwe functie te hebben.

Na het vertrek van Eikeltje aka Frank Verstraeten blijven er nog tien gemaskerde zangers over. Even leek het erop alsof er alweer een nieuw pak ging bijkomen, maar het blijkt te gaan om een tijdelijke gastzanger die maar eenmalig te horen en zien zal zijn.

Tik & Tok

Er wordt vrijdagavond in The Masked Singer dus gestreden tussen Medusa, Giraf, Zeeduivel, Poppemie en Tik & Tok. Die laatsten kiezen daarbij voor het feestnummer Alexandrie Alexandra van Claude François en daarbij halen ze alles uit de kast.

Tik & Tok proberen de jury, het publiek én de medekandidaten niet enkel te overtuigen met hun zang- en danskunsten. Ze hebben ook nog iets extra voorbereid. Als Jens Dendoncker hen bij hem heeft staan na hun optreden, is Tok namelijk ineens opvallend luidruchtig. Daarna draait de kip zich om en komt er ineens een gouden ei uit het pak. Of we dat als een tip moeten zien of niet, is niet helemaal duidelijk. Aaron Blommaert opteert alvast om het ei te proberen openen, maar dat blijkt niet mogelijk. “Raarste show ter wereld hier”, is de veelzeggende reactie van Jens Dendoncker.

Bekijk het moment met Tik & Tok in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...