Left Right
scrollTop top

Dit is waarom je vandaag nog een abonnement moet nemen op Disney+


Disney+ TV Star Big Sky
© Disney

Disney+ krijgt morgen – dinsdag 23 februari – een serieuze upgrade. De bestaande streamingdienst wordt dan namelijk uitgebreid met Star. Zo krijg je toegang tot heel nieuwe en oude topseries en -films. Aan die uitbreiding hangt jammer genoeg ook een duurder prijskaartje, maar dat kan je vermijden door vandaag nog een jaarabonnement op Disney+ te nemen.

Voor alle Disney-fans in België was 15 september 2020 een topdag. Op die dag is de streamingdienst Disney+ namelijk gelanceerd in ons land. Wie een abonnement nam, heeft sindsdien toegang tot de uitgebreide catalogussen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. 

Volwassen content

Dat aanbod wordt op dinsdag 23 februari nog verder uitbreid met de catalogus van Star. Dat is de nieuwe naam die in Europa gebruikt wordt voor Hulu, een bestaande streamingdienst uit de Verenigde Staten die eigendom is van Disney. In hun catalogus zitten onder andere klassiekers zoals Grey’s Anatomy, Scandal, Desperate Housewives, Glee, 24, Modern Family, Prison Break, Family Guy, How I Met Your Mother, Lost en The X-Files. Daarnaast zijn er ook heel nieuwe series in aanmaak voor Star.

Het mag duidelijk zijn dat niet alle content van Star even kindvriendelijk is als de huidige catalogus van Disney+. Je zal dan ook de mogelijk hebben om dit deel af te sluiten voor kinderen.

20 euro besparen

Jammer genoeg betekent meer content ook een duurdere abonnementsprijs. Vanaf dinsdag 23 februari 2021 kost Disney+ namelijk 8,99 euro per maand in plaats van 6,99 euro. Voor een heel jaar betaal je dan 89,90 euro in plaats van de 69,99 euro die het nu kost. Als je echter vandaag nog een jaarabonnement afsluit aan 69,99 euro, dan zal jij maar binnen één jaar last hebben van de prijsverhoging.

Overtuigd? Meld je dan hier aan op de website van Disney+!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…