Left Right
scrollTop top

Disney bevestigt de Belgische lancering van Star op 23 februari en dit zijn de eerste titels


Omcirkel 23 februari alvast in je agenda, want dan zal er binnen de app van Disney+ heel wat veranderen. Star wordt dan gelanceerd, naast de steeds bestaande titels. Star zal series en films aanbieden die gericht zijn op volwassenen en ook zelf nieuwe Star Originals aanbieden.

Welke enkele van de aankomende titels zullen zijn, schreven we hier al neer. Disney heeft nu de prijsstijging en de lanceringsdatum bevestigd en bevestigde ook dat in kinderprofielen de volwassen content zal kunnen worden afgeschermd.

Honderden titels zullen er op die 23e februari worden toegevoegd – die dag hebben we dus ook al vrij gehouden – maar Disney heeft al een beperkt lijstje titels vrijgegeven die we zeker mogen verwachten.

Bij de films mogen we ons al zeker verwachten aan Pretty Woman, Deadpool en Live Free Or Die Hard. Bij de series worden Grey’s Anatomy, 9-1-1, Scandal, Desperate Housewives, Glee, 24, Modern Family, Ugly Betty, Prison Break, Big Sky en Love, Victor al genoemd.

Wie de trailer hierboven bekijkt, ontdekt ook nog Atlanta, Black-ish, Family Guy, How I Met Your Mother, Lost, The Gifted en The X-Files. Disney+ heeft laten weten dat er in totaal meer dan 1.000 titels zullen worden toegevoegd in het eerste jaar van Star.

Een groot deel van die titels is nu op andere streamingdiensten te zien, zoals Netflix (o.a. Glee, 24, Modern Family), Amazon Prime (Grey’s Anatomy) en Streamz (Desperate Housewives). Of die daar ook zullen blijven, is nog niet duidelijk.

Big Sky en Love, Victor

Twee titels uit dat lijstje zullen bij ons voor het eerst te zien zijn: Big Sky en Love, Victor. Big Sky ging in 2020 in première op ABC en is een serie van de hand van David E. Kelley, die ook onder andere Big Little Lies schreef. In deze serie gaat het over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die op zoek gaan naar twee zussen die ontvoerd zijn door een vrachtwagenchauffeur.

Een andere voor ons geheel nieuwe titel is Love, Victor. De reeks werd gebaseerd op de succesvolle film Love, Simon (2018) en speelt zich in hetzelfde universum af. De serie gaat net als de film over een met zijn seksualiteit worstelende tiener. De reeks werd neergepend door de twee scenaristen die ook de film schreven. Het eerste seizoen ging in juni van vorig jaar van start, maar was nog niet eerder bij ons te zien.

Neem hier je abonnement op Disney+ met Star voor 6,99 euro per maand of 69,99 voor één jaar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…