Acteurs ‘The Crown’ houden virtuele rode loper in hun eigen huis

Op zondag 15 november verschijnt het vierde seizoen van The Crown op Netflix. Bij de release van zo’n grootschalige reeks komt er normaal ook een al even grootschalig rode loper-event kijken. Maar door de coronapandemie is dat nu onmogelijk. Al hebben de acteurs daar een geweldige oplossing voor gevonden.

Als je niet naar de rode loper kan, dan breng je de rode loper toch gewoon naar je eigen huiskamer. Met dat idee hielden de acteurs uit The Crown het rode loper-event voor de lancering van het vierde seizoen gewoon bij hen thuis.

Virtuele rode loper

De cast van The Crown seizoen 4 hield een virtuele rode loper. Dat deden ze door zelf, in hun eigen woonkamer, een rode loper na te bouwen. De acteurs hadden zo hun eigen backdrop van The Crown gekregen en ook een eigen stukje rode loper.

In een reeks foto’s die Netflix deelde van het event zijn verschillende acteurs te zien. Zo poseert Helena Bonham Carter (Princess Margaret) met haar twee honden in een zwarte jurk. Olivia Colman (Queen Elisabeth) koos voor een maatpak op haar mini-rode loper naast haar sofa. Josh O’Connor (Prince Charles) koos voor een trendy en winterse combinatie en Gillian Anderson (Margaret Thatcher) poseerde samen met haar partner Peter Morgan die ook scenarist is voor The Crown. Maar de prijs voor best dressed gaat ongetwijfeld naar Emma Corin, die in de reeks de rol van de stijlvolle Princess Diana zal spelen. Zij verscheen op haar eigen rode loper in een opvallende tweedelige set van Miu Miu.

The Crown seizoen 4

The Crown is ondertussen beland in de jaren 70 en 80 in het Britse koningshuis. Die periode wordt vooral getekend door de komst van Margaret Thatcher als eerste minister en Diana Spencer als de toekomstige echtgenote van prins Charles. Twee nieuwe personages die dit seizoen veel aandacht zullen krijgen.

Netflix bevestigde al dat er nog twee seizoenen komen van The Crown, maar dat het verhaal van het Britse Koningshuis na het zesde seizoen uitverteld zal zijn. Op dat moment zal de reeks aanbeland zijn in het heden en zullen we het Koningshuis in het echt moeten volgen.

Het vierde seizoen van The Crown verschijnt op zondag 15 november op Netflix. De reeks is ook te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix, de volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...