Actrice Jennifer Coolidge zal écht niet in ‘The White Lotus’ seizoen 3 te zien zijn

Tanya zal officieel niet meer terugkeren in The White Lotus. Hoewel de meesten daar al van uitgingen, hoopten sommigen toch nog op een mirakel in de vorm van flashbacks. Actrice Jennifer Coolidge heeft de voorbije twee seizoenen namelijk het publiek voor zich weten te winnen, waardoor sommige fans zich geen The White Lotus zonder Tanya kunnen voorstellen.

Een van de meest populaire reeksen van de laatste jaren is zonder twijfel The White Lotus. De reeks won al verschillende prijzen en het was dus ook geen verrassing dat er nog een derde seizoen aankomt. Dat seizoen zal zich in Thailand afspelen, maar een exacte releasedatum is er nog niet.

Daarin zullen heel wat nieuwe gezichten te zien zijn, maar ook het personage Belinda (Natasha Rothwell) uit seizoen 1 keert terug. Wie niet meer zal terugkeren is Tanya, dat bevestigt actrice Jennifer Coolidge in een nieuw interview met Today.

Tanya McQuoid

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. Zowel in Hawaï als in Sicilië zien we het populaire personage Tanya McQuoid, een iets oudere en steenrijke vrijgezel die vooral op zoek is naar liefde en gezelschap. Zij is ook meteen het enige personage dat in allebei de seizoenen te zien was.

Dat Tanya ook een echte fan favorite was, dat was al sinds de start bekend. Maar door haar rol in het tweede seizoen, nam dat ook enkel nog maar toe. Daarin kende ze namelijk enkele iconische scènes op een boot met enkele oudere mannen. De fans herhalen haar iconische zin “these gays, they’re trying to murder me” zonder twijfel nog wekelijks.

Geen derde seizoen

Ondanks de geruchten rond een spin-off waarin het personage nog zou kunnen meespelen, is het toch einde verhaal voor Tanya in de originele serie. “Ik moet iets anders gaan doen”, vertelt ze. “Het is voorbij! Ik moet andere dingen laten gebeuren.” Op de vraag of ze het zal missen is ze wel heel duidelijk. “Ik ben zelfs verdrietig omdat ik er niet meer bij ben en een beetje jaloers op iedereen die wel gaat”, klinkt het.

De acteurs die wel richting Thailand trekken voor de opnames zijn onder andere Jason Isaacs (Lucius Malfoy in Harry Potter), Leslie Bibb (Iron Man), Parker Posey (Scream 3), Michelle Monaghan (True Detective), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Walton Goggins (Fallout), Sarah Catherine Hook (American Crime Story), Sam Nivola (Maestro) en Aimee Lou Wood (Sex Education). Acteur Miloš Biković zou eerst ook te zien zijn in het nieuwe seizoen, maar werd door banden met Rusland ondertussen van de castlijst verwijderd.

Meer
Lees meer...