‘The White Lotus’-actrice Jennifer Coolidge zou kunnen terugkeren in spin-off rond Tanya

De voorbereidingen voor een derde seizoen van The White Lotus zijn ondertussen in volle gang. Maar toch heeft maker Mike White ook al andere ideeën. Zo wil hij ooit misschien een reeks maken met enkele all stars, maar sluit hij ook een spin-off rond Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge) niet uit.

Een van de meest populaire reeksen van de laatste jaren is zonder twijfel The White Lotus. De reeks won al verschillende prijzen en het was dus ook geen verrassing dat er nog een derde seizoen aankomt. Dat seizoen zal zich in Thailand afspelen, maar een exacte releasedatum is er nog niet.

Wat de reeks nadien nog in petto heeft, dat valt af te wachten. Maar als het aan maker Mike White ligt, zijn er nog heel wat opties.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. Zowel in Hawaï als in Sicilië zien we het populaire personage Tanya McQuoid, een iets oudere en steenrijke vrijgezel die vooral op zoek is naar liefde en gezelschap. Zij is ook meteen het enige personage dat in allebei de seizoenen te zien was.

Dat Tanya ook een echte fan favorite was, dat was al sinds de start bekend. Maar door haar rol in het tweede seizoen, nam dat ook enkel nog maar toe. Daarin kende ze namelijk enkele iconische scènes op een boot met enkele oudere mannen. De fans herhalen haar iconische zin “these gays, they’re trying to murder me” zonder twijfel nog wekelijks.

Spin-off

Door de populariteit van het personage won actrice Jennifer Coolidge ook al heel wat prijzen, waaronder een Emmy. Coolidge was voordien vooral bekend als komische actrice uit onder andere American Pie en heeft zich met The White Lotus opnieuw razend populair gemaakt bij het grote publiek.

Het is dan ook geen verrassing dat heel wat fans maar wat blij zouden zijn met een spin-off rond haar personage in The White Lotus. En daar gaat ook maker Mike White mee akkoord. “Ik denk echt dat het mogelijk is”, vertelt hij in een interview tijdens het Vivid Sydney Festival. “We hebben er al over gepraat en het is een grappig plan”, voegt hij nog toe. Wie weet hebben we dus het laatste van Tanya nog niet gezien.

Meer
Lees meer...