‘The White Lotus’: Mike White sluit all-star seizoen met alle populairste personages niet uit

De voorbereidingen voor een derde seizoen van The White Lotus zijn ondertussen in volle gang. Maar toch heeft maker Mike White ook al andere ideeën. Zo zou hij een seizoen waarin alle populairste personages uit alle reeksen nog eens samenkomen niet uitsluiten. Al zal dat voor enkele personages een moeilijke taak zijn.

Een van de meest populaire reeksen van de laatste jaren is zonder twijfel The White Lotus. De reeks won al verschillende prijzen en het was dus ook geen verrassing dat er nog een derde seizoen aankomt. Dat seizoen zal zich in Thailand afspelen, maar een exacte releasedatum is er nog niet.

Wat de reeks nadien nog in petto heeft, dat valt af te wachten. Maar als het aan maker Mike White ligt, zijn er nog heel wat opties.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Ook voor het derde seizoen staat er dus een trip te wachten naar een White Lotus-resort. En dat resort situeert zich in Thailand. Dat meldt Variety. Daarin zou alvast één personage uit het allereerste seizoen terugkeren, namelijk Belinda (Natasha Rothwell).

All-stars

Maar ook in de toekomst zouden er nog wel eens oude bekenden kunnen terugkeren. In een interview met The Hollywood Reporter heeft maker Mike White het zelfs over een all-star seizoen. “Als de show nog enkele jaren doorgaat, dan zou het fijn zijn om een all-star seizoen te doen. Het is fijn om enkele rode draden doorheen het verhaal te kunnen vertellen”, vertelt hij.

We zijn er alvast zeker van dat fans in dat seizoen graag Sydney Sweeney, Lukas Gage en Haley Lu Richardson willen zien terugkeren als Olivia, Dillon en Portia. Maar daarnaast zijn de grootste fan favorites misschien wel de personages Armond (Murray Bartlett) en Tanya (Jennifer Coolidge). Voor hun terugkeer zal er dan weer meer nodig zijn dan gewoon een “nieuwe vakantietrip op een White Lotus-resort”.

Meer
Lees meer...