‘The White Lotus’: Dit personage uit het allereerste seizoen keert binnenkort terug

Goed nieuws voor de fans van de populaire HBO-reeks The White Lotus. Nu de voorbereidingen voor het derde seizoen in volle gang lijken te zijn, komt er ook meer nieuws over de cast. Aangezien elk seizoen een volledig ander verhaal kent, ziet ook de cast er altijd anders uit. Maar toch zal er in het nieuwe seizoen één oude bekende te zien zijn: Belinda (Natasha Rothwell) uit het eerste seizoen.

Na Jennifer Coolidge (Tanya) zal er opnieuw een oude bekende terugkeren in The White Lotus. Dat is opvallend, want als anthology series volgen de seizoenen van de reeks niet op elkaar en gaat het steeds over nieuwe personages. Het gaat over actrice Natasha Rothwell die zal terugkeren als Belinda. Dat meldt Variety.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Ook voor het derde seizoen staat er dus een trip te wachten naar een White Lotus-resort. En dat resort zou zich nu in Thailand situeren. Dat meldt Variety. Maker Mike White zou al op prospectie zijn vertrokken en zou daarnaast ook al banden hebben gelegd met een hotelketen.

Terugkeer Belinda

En in dat seizoen zou nu ook een bekend personage terugkeren. Het gaat daarbij jammer genoeg niet om Tanya (Jennifer Coolidge), maar wel over actrice Natasha Rothwell. Zij zal terugkeren als Belinda, de manager van de spa op het White Lotus-resort in Hawaï. Rothwell werd voor haar rol als Belinda zelfs genomineerd voor een Emmy, maar kon die uiteindelijk niet in de wacht slepen.

Binnenkort krijgt ze dus een nieuwe kans, want Belinda zal ook op het resort in Thailand te zien zijn. Of ze daar dezelfde rol binnen de spa zal krijgen, valt af te wachten. De opnames van het derde seizoen moeten namelijk nog plaatsvinden en ook de rest van de cast is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...