‘The White Lotus’: Deze acteurs kunnen we alvast verwachten in het derde seizoen

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een van de populairste series van HBO. De reeks won al heel wat prijzen op de Emmy’s en wordt ook bij fans en critici enorm goed onthaald. Ondertussen zijn de makers al druk bezig aan een derde seizoen en ook de cast daarvoor krijgt alsmaar meer vorm.

The White Lotus-bedenker Mike White is druk bezig aan het derde seizoen van de succesreeks. Wanneer de opnames daarvan beginnen en wanneer dat precies zal uitkomen, is nog niet bekend. Ook over de locatie waren er veel twijfels. Zo waren er al geruchten over een seizoen in Japan, maar bleek dat later toch Thailand te worden. Dat kwam door een beter aanbod van de Thaise overheid.

Ondertussen staan de opnames dus voor de deur en dat betekent dat er ook meer nieuws bekend raakt over de nieuwe cast. Want net zoals in het eerste en tweede seizoen volgt ook dit seizoen een volledig nieuwe groep mensen.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Fans van de HBO-reeks weten hoe belangrijk de locatie van het seizoen is voor het verhaal. Dus was het ook voor de makers een grote opdracht om opnieuw een gepaste locatie te vinden. Dat maker Mike White opnieuw naar een ander continent wou trekken, was al even duidelijk en uiteindelijk werd het Thailand.

Nieuwe cast

Over de verhaallijn van de nieuwe afleveringen is nog niets bekend. Dat komt grotendeels omdat het over een volledig nieuwe cast gaat en dus ook allemaal nieuwe personages. Toch is er één oude bekende die zal terugkeren, namelijk Belinda (Natasha Rothwell) uit het allereerste seizoen.

Afgelopen weekend kwam Variety met het nieuws dat er ook nog heel wat andere acteurs toegevoegd zijn aan de cast. Het gaat om onder andere Jason Isaacs (Lucius Malfoy in Harry Potter), Leslie Bibb (Iron Man), Parker Posey (Scream 3), Michelle Monaghan (True Detective) en Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous).

Meer
Lees meer...